Lapset

Enkeleitä, onhan heitä....

Joulukuvaelma

Päiväkerho on tarkoitettu 3-5-vuotiaille lapsille. Kerhoon kuuluu mm. hartaus, laulua, askartelua, leikkejä sisällä ja ulkona.

Perhekerho kokoontuu pääsääntöisesti joka toinen viikko torstaisin klo 10.00-11.30. Katso ajankohdat Pielavesi-Keitele -lehden kirkollisista ilmoituksista tai ajankohtaista-palstalta. Kerho alkaa yhteisellä hartaudella ja hiljentymisellä. Vanhemmat voivat toiveillaan vaikuttaa perhekerhon ohjelman sisältöön. Mukana kerhossa myös vapaaehtoisia lastenhoitajia.

Päiväkerhot ja perhekerho kesätauolla. Iloista kesää!

Lisätietoja päiväkerhosta ja perhekerhosta antaa lastenohjaajaJaana Saastamoinen, puh. 050 303 2174. Sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@evl.fi.

Lapsityö myös facebookissa: Keiteleen ev.lut.seurakunnan lapsityö

**************************************************************

PYHÄKOULU SRK-TALOSSA KLO 18-19. TERVETULOA!

16.7., 23.7. ja 30.7.

Pyhäkoulunopettajina toimivat Elina ja Ville Soikkeli.

Mirjan virkistyslahjasta puolet eli 250 € on siirretty seurakunnan tilille, josta se on käytettävissä nuorten hyväksi tehtävään työhön. Lämpimät kiitokset kaikille lahjoittajille!  Virkistävää kesää ja siunausta kaikille!

Lastenkirkko.fi tuo iloa ja ajateltavaa 3-8-vuotiaille.
Lastenkirkko toteutetaan niin, että se on merkityksellinen lapsille. Ohjelmaideoita mietitään ja testataan lasten kanssa. Lastenkirkko etsii lasten kanssa vastauksia elämän suuriin kysymyksiin. Lastenkirkko.fi toimii parhaiten, kun aikuiset ja lapset tutkivat sivustoa yhdessä.

Katso myös tietoja facebookista.

Lapsi-ja nuorisotyön lähetyskohde.
Lapsi -ja nuorisotyö tukee Pietarin katulapsityötä Kansan Raamattuseuran kautta.
Tukea Pietarin katulapsityölle maksaessanne osoite on:
KRS, lähettäjäpiirit, PL 48
08101 LOHJA
Kansan Raamattuseuran lähettäjäpiiritili on IBAN: FI30 4006 1020 0090 19                              BIC:ITELFIHH
viitenumeronne: 498515 (Viitenumero kertoo, kenen työhön tuki kohdistuu.)
Rahankeräyslupa 1.1.-2017 – 31.12.2021, luvan saaja: Kansan Raamattuseuran Säätiö sr. Myöntäjä: Poliisihallitus (3.11.2016), luvan numero: RA/2016/721 Toimeenpanoaika ja –alue: 1.1.2017 – 31.12.2021 koko Suomi, ei Ahvenanmaa. Kerätyt varat käytetään evankelioimis-, diakonia-, sielunhoito- ja koulutustyön, lapsi-, nuoriso-, opiskelija-ja eläkeläistyön sekä vankila- ja katulapsityön kustannuksiin kotimaassa ja ulkomailla vuosina 2017-2022.