Lähetys

Pirkko ja Elias Said

Letunpaistoa Lähetystorilla

Lähetystyö on kristillisen kirkon toimintaa. Sen tarkoituksena on julistaa ilosanomaa Jeesuksesta niille, jotka eivät sitä vielä tunne.
Lähetystyötä tehdään Jeesuksen antaman lähetyskäskyn mukaisesti (Matt.28:19-20).

Nimikkolähetti, erityisluokanopettaja Pirkko Said työskentelee Israelissa Lähetysyhdistys Kylväjän palveluksessa mm. Ebeneserin vanhainkodissa Haifassa. Tämän sivun lopussa on kirjeitä, joissa Pirkko kertoo työnsä ja perheensä kuulumisia.

Lapsi- ja nuorisotyön lähetyskohteena on Pietarin katulapsityö.

Eri ryhmillä ja yksityisillä on kummilapsia maailmalla eri lähetysjärjestöjen kautta.

Talousarviovaroja osoitetaan Lähetysyhdistys Kylväjälle, Suomen Pipliaseuralle ja Medialähetys Sanansaattajille.

Talousarvioon varattujen varojen ja kirkkokolehtien lisäksi varoja lähetystyöhön kerätään erilaisten tapahtumien avulla. Muun muassa Äitien- ja isänpäivälounas, Lähetystori, Mykykeittomyyjäiset ja Joulumyyjäiset ovat tapahtumia, joihin kuka tahansa voi osallistua ja näin tukea lähetystyötä.

Yhtä paljon kuin rahallista tukea tarvitaan rukousta ja asian esillä pitämistä.

Lähetystyöstä vastaavat

Lähetyssihteeri
Anneli Nuutinen
puh. 0400 503067

Diakonissa
Johanna Konttinen
johanna.konttinen(at) evl.fi

Lähetys- ja diakoniatyön johtokunta,
pj. Kirsti Hintsala

Katso Lähetysyhdistys Kyläväjän sivut.
Katso Suomen Pipliaseuran sivut.
Katso Medialähetys Sanansaattajien sivut.

Pirkko Saidin lähettikirje 5/17

Pirkko Saidin lähettikirje 4/17