Musiikki

Muskarissa on mukavaa!

Antakaa Kristuksen sanan asua runsaana keskuudessanne. Opettakaa ja neuvokaa toisianne kaikella viisaudella ja laulakaa kiitollisin mielin Jumalalle psalmeja, ylistysvirsiä ja hengellisiä lauluja. Mitä teettekin, sanoin tai teoin, tehkää kaikki Herran Jeesuksen nimessä, kiittäen hänen kauttaan Jumalaa, Isäämme. (Kol. 3:16, 17)

Musiikkityön tehtävänä on vastata musiikkista seurakunnan jumalanpalveluksissa, kirkollisissa toimituksissa ja seurakunnan tilaisuuksissa. Musiikkityön tehtävään kuulu myös musiikkikasvatus, mikä läpäise kaikki seurakunnan työmuodot ja ikäluokat, koska musikaalisuuden kehittäminen on ihmisen elämän mittainen mahdollisuus.  Musiikkitoiminta/ kasvatus seurakunnassa auttaa musiikkilisten taitojen kehittymisen lisäksi ymmärtämään musiikin JUMALAN LUOMISLAHJANA, uskon ilmentäjänä ja keskeisenä osana kirkon jumalapalveluselämää.  Musiikin avulla voidaan tukea ihmisen kokonaisvaltaista kehitystä ja hyvinvointia.

+Lapsikuoro ma klo 13.15-15.00

+Kirkkokuoro ma klo 18-19.30

+Kirkkomuskari pe klo 10-10.45

TERVETULOA MUKAAN KAIKKIIN RYHMIIN