Musiikki

Antakaa Kristuksen sanan asua runsaana keskuudessanne. Opettakaa ja neuvokaa toisianne kaikella viisaudella ja laulakaa kiitollisin mielin Jumalalle psalmeja, ylistysvirsiä ja hengellisiä lauluja. Mitä teettekin, sanoin tai teoin, tehkää kaikki Herran Jeesuksen nimessä, kiittäen hänen kauttaan Jumalaa, Isäämme. (Kol. 3:16, 17)

Musiikilla on keskeinen osa seurakunnan elämässä. Se tukee Jumalan Sanan julistusta ja antaa oman juhlallisen tuntunsa sekä jumalanpalvelukseen että kaikkiin muihinkin seurakunnan tilaisuuksiin. Musiikki on rukousta, kiitosta ja ylistystä.

Kirkkokuoro Ma klo 18- 20

Lapsikuoro   ma klo 13.15- 15.00

Kirkkomuskari kokoontuu joka toinen perjantai klo 10- 11

TERVETULOA MUKAAN KAIKKIIN RYHMIIN!

Virsikirjan voit avata tästä linkistä

Kanttorina toimii Liina Lill. Hänet tavoittaa numerosta 050 3038173 ja sähköpostitse liina **@**
**@**.