Tulevia tapahtumia

Su 22.7.
Klo 10 messu. Pastori Sirpa Toppinen, kanttori Matilda Toivanen.   Kolehti Ylivieskan uuden kirkon rakentamiseen kirkkopalossa tuhoutuneen kirkon tilalle.

Ti 24.7.
Klo 18.30 Raamattu- ja rukouspiiri srk-talossa

Pe 27.7.
Klo 9.30- 16 Lähetystori srk-talon nurmikkoalueella.  Myytävänä muurinpohjalettuja, kahvia, arpoja, käsitöitä.  Tervetuloa!  Arpajaisvoittoja voi tuoda srk-talolle.

Su 29.7.
Klo 10 Sanajumalanpalvelus kirkossa.  Kesälomalaisten kirkkopyhä. Pastori Sirpa Toppinen.  Kolehti oman seurakunnan nimikkolähetin työn tukemiseen lähetysyhdistys Kylväjän kautta.  Keitele-seura tarjoaa kirkkokahvit.

Pe 3.8.
Klo 19 Selloduo Varonen & Perhekvartetti - konsertti kirkossa. Ohjelmassa mm. Mozart, Schubert, Bartók, Barriére.  Vapaa pääsy!  Ohjelma 10 e.

Su 5.8.
Klo 10 Messu kirkossa.  Sirpa Toppinen, Liina Lill. Kolehti Kansan Raamattuseuran nuoriso- ja opikelijatyölle valtakunnallisten tapahtumien toteuttamiseen, seurakuntien nuorisotyön tukemiseen sekä nuorten aikuisten toimintaan.

Ke 8.8.
Klo 18 Seurat Lossisaaren laavulla.