Tytöt ja pojat

Kymppisynttäreillä 26.10.2017   Pekka Laukkarinen duo

Pekka Laukkarinen duo koululaiskonsertti 26.10.2017

VARHAISNUORISOTYÖ

Kerho/muu toiminta tytöille ja pojille

SEUKKU on lasten ja nuorten oma kokoontumispaikka
seurakuntatalon alakerrassa, käynti alaovesta.
Olet tervetullut mukaan toimintaan, kerhoihin, tapahtumiin, retkille ja leireille! Kerhotoiminta on maksutonta. Yhdessä on hyvä olla....

Sivun alla olevista linkeistä löydät monenlaista tietoa, käy kurkkaamassa!

Katso myös facebook!

VUONNA 2017 LUTERILAISESSA KIRKOSSA VIETETÄÄN REFORMAATION 500 V. MERKKIVUOTTA.

Iltapäiväkerho

Yheistyössä Keiteleen kunnan kanssa järjestettävä koululaisten iltapäiväkerho kokoontuu kunnan nuorisotiloissa maanantaista perjantaihin klo 12.00-16.30 välisenä aikana. Iltapäiväkerhotoiminta tukee lapsen tunne-elämän kehitystä ja edistää lapsen hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä ennaltaehkäisten lapsen syrjäytymistä. Seurakunnan nuorisotyönohjaaja työskentelee ip-kerhossa tiistaisin klo 12.00-16.30. Kerhon päiväohjelmaan kuuluu mm. yhteispelejä, liikuntaa, leikkejä, askarteluja, retkiä sekä tiistaisin hartaus Mirjan pitämänä. Iltapäiväkerhon vastuuhenkilönä toimii Anne Laukkanen.

KERHOT/MUU TOIMINTA

Tiistai

Kokkikerho 5-7 lk tytöille ja pojille, parillinen viikko klo 17.30-19.30.
Kerhossa tehdään yhdessä pienissä ryhmissä ruokaa ja leivotaan toiveita kuunnellen.

Keskiviikko

Varkki-ilta 4-7 lk tytöille ja pojille klo 17-19.
Illan aikana on mahdollisuus pelata erilaisia pelejä, kuunnella musiikkia, näytellä halutessaan, pelata yhdessä myös ulkona ja pitää hauskaa yhdessä!

Ke 13.12. klo 17-19 VARKKI-ACTION TOIMINTAILTA 4-7 lk tytöille ja pojille seurakuntatalossa. Hauskoja pelejä, leikkejä, visailuja.

TOIMINTAPAJAT: Musa/ Pelit ja leikit/Rttu/Askartelu/ Herkku

Tarjolla jouluisia herkkuja. Hyvät palkinnot ja kaikkien kisailuun osallistuvien kesken arvotaan Finnkinon leffalippu. TERVETULOA, OTA KAVERIKIN MUKAAN!

Lapsi- ja nuorisotyön ryhmien ohjaajana toimii nuorisotyönohjaaja Mirja Malinen.

Kerhotoiminta on maksutonta.

Nuorisotoimisto Seukulla srk-talossa, käynti alakerran oven kautta. Kirkkotie 1.

Yhteydenotot nuorisotyönohjaaja Mirja Malinen puh. 050-3038171, **@**

Linkkejä tutustumista varten:

Lasten ja nuorten kirkko, Nuori kirkko löytyy tästä.

Kivoja juttuja tytöille ja pojille löytyy jiipeenetistä.

Kun harmittaa apua löytyy http://www.nettitupu.fi/

Seuraavasta linkistä pääset sivustolle, jolla voit kirjoittaa luottamuksellisesti vaitiolovelvollisille vapaaehtoisille aikuisille.Lasten ja Nuorten netti.

Kannattaa käydä tutustumassa myös  Lastenkirkko

Raamattua voit lukea tästä linkistä. Sivustolta löytyy monia eri kielisiä raamatunkäännöksiä.

Keiteleen seurakunnan lapsi -ja nuorisotyön lähetyskohde.
Lapsi -ja nuorisotyö tukee Pietarin katulapsityötä Kansan Raamattuseuran kautta.

Tukea Pietarin katulapsityölle maksaessanne osoite on:
KRS, lähettäjäpiirit, PL 48
08101 LOHJA
Kansan Raamattuseuran lähettäjäpiiritili on IBAN: FI30 4006 1020 0090 19 BIC:ITELFIHH
viitenumeronne: 498515
(Viitenumero kertoo, kenen työhön tuki kohdistuu.)
Rahankeräyslupa 1.1.-2017 – 31.12.2021, luvan saaja: Kansan Raamattuseuran Säätiö sr. Myöntäjä: Poliisihallitus (3.11.2016), luvan numero: RA/2016/721 Toimeenpanoaika ja –alue: 1.1.2017 – 31.12.2021 koko Suomi, ei Ahvenanmaa. Kerätyt varat käytetään evankelioimis-, diakonia-, sielunhoito- ja koulutustyön, lapsi-, nuoriso-, opiskelija-ja eläkeläistyön sekä vankila- ja katulapsityön kustannuksiin kotimaassa ja ulkomailla vuosina 2017-2022.

Varhaisnuorisotyöstä vastaa nuorisotyönohjaaja Mirja Malinen.
Lisätietoja varhaisnuorisotyöstä, tapahtumista ja lapsi- ja nuorisotyön lähetystyökohteesta saa Mirjalta puh. 050 303 8171.
Sähköposti: **@**.

pdf liite