Tytöt ja pojat

Sompala-leirin leikit kesäkuussa 2018

Pekka Laukkarinen duo koululaiskonsertti 26.10.2017

VARHAISNUORISOTYÖ

Kerho/muu toiminta tytöille ja pojille

SEUKKU on lasten ja nuorten oma kokoontumispaikka srk-
talon alakerrassa, käynti alaovesta. Olet tervetullut mukaan viikkotoimintaan sekä retkille ja leireille! Seukulla on mahdollisuus pelata biljardia, pingistä pienellä tai suurella joukolla (esim.2-6 henkeä), jalkapallopeliä ym. Myös lautapelejä ja leikkiä, askarrella ja harrastaa luovasti monenlaista. Joskus kokkaillaan yhdessä. Bändisoittimet tarvittaessa käytössä. Tytöt ja pojat saavat itse ehdottaa tekemiseen liittyviä toiveita.

Yhdessä on hyvä olla ...

Kerhotoiminta on maksutonta.  Käy kurkkaamassa myös alla olevista linkeistä, löydät monenlaista tietoa kirkon toiminnasta!

Ota rohkeasti yhteyttä Mirjaan mieltä askarruttavissa asioissa!

Puh. (myös WhatsApp) 050 3038171, **@**.

Katso myös facebook!

MAAANANTAI 14.1.KLO 15-17 TAIKURIKOULU Taikuri Alfrendon ohjaamana 1-6 lk  SRK-TALON YLÄSALISSA. Kulku pääovesta. TERVETULOA OPPIMAAN UUTTA! Tarjoilua

VARKKITOIMINTAA:

TIISTAI

Iltapäiväkerho

Yheistyössä Keiteleen kunnan kanssa järjestettävä koululaisten iltapäiväkerho kokoontuu kunnan nuorisotiloissa maanantaista perjantaihin klo 12.00-16.30 välisenä aikana. Iltapäiväkerhotoiminta tukee lapsen tunne-elämän kehitystä ja edistää lapsen hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä ennaltaehkäisten lapsen syrjäytymistä. Seurakunnan nuorisotyönohjaaja työskentelee ip-kerhossa tiistaisin klo 12.00-16.30. Päiväohjelmaan kuuluu mm. yhteispelejä, liikuntaa, leikkejä, askarteluja, retkiä sekä tiistaisin hartaus Mirjan pitämänä. Iltapäiväkerhon vastuuhenkilönä toimii Anne Laukkanen.

TIISTAISIN

Kokkikerho  3-4 lk tytöille ja pojille Seukulla, PARITON VIIKKO klo 17-19.

Kokkikerho  5-7 lk tytöille ja pojille Seukulla, PARILLINEN VIIKKO klo 17-19.

KESKIVIIKKOISIN

Varkki 5-7 lk tytöille ja pojille Seukulla klo 17-19.

TORSTAISIN

Varkki 3-4 lk tytöille ja pojille on auki klo 13.00-16.30 ajalla Seukulla ja sinne voi tulla viettämään aikaa. Välipalaa valmistellaan yhdessä klo 13 jälkeen. Läksyt voi tehdä ja yhdessä on mahdollisuus mm. leikkeihin ja erilaisiin peleihin.  HUOM! TO 7.2. ja TO 7.3. EI OLE VARKKIA!

NUKKETEATTERI SANANJALKA KOULULAISESITYS PE 18.1. klo 10.00-10.35 (Es -2 lk) ja klo 12.10-12.45  (3-6 lk)

TAPAHTUMAT

YSTÄVÄNPÄIVÄN LASKIAISHÄPPENINKI to 14.2. klo 18-20 koulun kentän alueella. (Huom! aikaistunut ajankohta, koska Hiihtoloma viikolla 10.)  Mäenlaskua, kilpailuja, Napakelkka, Partiolaisten PUFFETTI YHTEISVASTUUKERÄYKSEN HYVÄKSI.

TERVETULOA!

Järj. Kunnan nuorisotoimi- ja liikuntatoimi, Partio ja seurakunnan nuorisotyö.

RETKET JA MATKAT

AVALANCHE - Kasurilan retki la 23.2. Lähtö kirjastonlenkistä klo 9 ja paluu klo 18. Alle kouluikäiset huoltajan seurassa. Ilmoittautumiset koulun kautta ma 18.2.mennessä.

RUOKAILUT omatoimisesti Kahvila /Ravintola.
HINNAT
Koko päivän hissilippu 14 €, Varusteet 14 €, Kypärä 2 €

OHJELMAA MYÖS LUMILAVALLA (King´s Kids):

Kuljetuksen tarjoaa kunnan nuorisotoimi ja seurakunnan nuorisotyö

KONSERTIT

To 14.3. Pekka Laukkarinen duo Koululaiskonsertti Liikuntahallissa

klo 12.00-12.50 (Es-4 lk)

klo 13.15-14.00 (5-9 lk)

KYMPPISYNTTÄRIT (v. 2009 syntyneille) to 14.3. klo 18-srktalossa.

Vieraana Pekka Laukkarinen duo. Tervetuloa koko perhe mukaan!

Lapsi- ja nuorisotyön ryhmien ohjaajana toimii nuorisotyönohjaaja Mirja Malinen.

Kerhotoiminta on maksutonta.

Nuorisotoimisto Seukulla srk-talossa, käynti alakerran oven kautta. Kirkkotie 1.

Yhteydenotot nuorisotyönohjaaja Mirja Malinen puh. 050 3038171, **@**

Linkkejä tutustumista varten:

Lasten ja nuorten kirkko, Nuori kirkko löytyy tästä.

Kun harmittaa apua löytyy http://www.nettitupu.fi/

Seuraavasta linkistä pääset sivustolle, jolla voit kirjoittaa luottamuksellisesti vaitiolovelvollisille vapaaehtoisille aikuisille. Lasten ja Nuorten netti.

Kannattaa käydä tutustumassa myös Lastenkirkko

Raamattua voit lukea tästä linkistä. Sivustolta löytyy monia eri kielisiä raamatunkäännöksiä.

Keiteleen seurakunnan lapsi -ja nuorisotyön lähetyskohde.
Lapsi -ja nuorisotyö tukee Pietarin katulapsityötä Kansan Raamattuseuran kautta.

Tukea Pietarin katulapsityölle maksaessanne osoite on:
KRS, lähettäjäpiirit, PL 48
08101 LOHJA
Kansan Raamattuseuran lähettäjäpiiritili on IBAN: FI30 4006 1020 0090 19 BIC:ITELFIHH
viitenumeronne: 498515
(Viitenumero kertoo, kenen työhön tuki kohdistuu.)
Rahankeräyslupa 1.1.-2017 – 31.12.2021, luvan saaja: Kansan Raamattuseuran Säätiö sr. Myöntäjä: Poliisihallitus (3.11.2016), luvan numero: RA/2016/721 Toimeenpanoaika ja –alue: 1.1.2017 – 31.12.2021 koko Suomi, ei Ahvenanmaa. Kerätyt varat käytetään evankelioimis-, diakonia-, sielunhoito- ja koulutustyön, lapsi-, nuoriso-, opiskelija-ja eläkeläistyön sekä vankila- ja katulapsityön kustannuksiin kotimaassa ja ulkomailla vuosina 2017-2022.

Varhaisnuorisotyöstä vastaa nuorisotyönohjaaja Mirja Malinen.
Lisätietoja varhaisnuorisotyöstä, tapahtumista ja lapsi- ja nuorisotyön lähetystyökohteesta saa Mirjalta puh. 050 303 8171.
Sähköposti: **@**.