Tytöt ja pojat

Sompala-leirin leikit kesäkuussa 2018

Pekka Laukkarinen duo koululaiskonsertti 26.10.2017

VARHAISNUORISOTYÖ

Kerho/muu toiminta tytöille ja pojille

SEUKKU on lasten ja nuorten oma kokoontumispaikka
seurakuntatalon alakerrassa, käynti alaovesta.
Olet tervetullut mukaan toimintaan, kerhoihin, tapahtumiin, retkille ja leireille! Kerhotoiminta on maksutonta. Yhdessä on hyvä olla....

Sivun alla olevista linkeistä löydät monenlaista tietoa, käy kurkkaamassa!

Ota rohkeasti yhteyttä mieltä askarruttavissa asioissa!

Katso myös facebook!

KERHOT

TIISTAI

Iltapäiväkerho

Yheistyössä Keiteleen kunnan kanssa järjestettävä koululaisten iltapäiväkerho kokoontuu kunnan nuorisotiloissa maanantaista perjantaihin klo 12.00-16.30 välisenä aikana. Iltapäiväkerhotoiminta tukee lapsen tunne-elämän kehitystä ja edistää lapsen hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä ennaltaehkäisten lapsen syrjäytymistä. Seurakunnan nuorisotyönohjaaja työskentelee ip-kerhossa tiistaisin klo 12.00-16.30. Kerhon päiväohjelmaan kuuluu mm. yhteispelejä, liikuntaa, leikkejä, askarteluja, retkiä sekä tiistaisin hartaus Mirjan pitämänä. Iltapäiväkerhon vastuuhenkilönä toimii Anne Laukkanen.

TIISTAI

Kokkikerho  3-4 lk tytöille ja pojille Seukulla, PARITON viikko klo 17-19 alkaen 25.9. (Huom! Tiedote jaettu koulun kautta.)Ilmoittautumiset Mirjalle, huoltajan puh.tiedot ja mahdolliset allergiatiedot 24.9. mennessä. Kiitos!

Kokkikerho  5-7 lk tytöille ja pojille Seukulla, PARILLINEN viikko klo 17-19 .

KESKIVIIKKO

Luova Raamattukerho Seukulla 2-4 lk tytöille ja pojille klo 15.15-16.30. (Huom! Tiedote jaettu koulun kautta)

Ilmoittautumiset ma 24.9.mennessä Mirjalle, kiitos!  **@**

TORSTAI

Varkki  4-7 lk tytöille ja pojille Seukulla klo 17-19. Seurrava Varkki 27.9.

TERVETULOA VIETTÄMÄÄN YHTEINEN AAMUPÄIVÄ KOKO PERHEELLÄ !

SUUREMMAN SUOJASSA - MIKKELINPÄIVÄN JUHLINTAA SU 30.9.

OHJELMA:

Klo 9.30-10.30       Brunssi srk-talossa

Klo 9.30-10.30       TOIMINTAPAJAT:

* Askartelu

* Piirtäminen ja tehtäviä

* Leikki (Isosia mukana)

* Kirjakulma

Klo 11.00 alkaa kirkossa Mikkelinpäivän messu.

Lapset menevät messuun kulkueena kirkon eteisestä lähtien. Päiväkerholaiset laulavat yhdessä lapsikuorolaisten kanssa laulun: "Suuremman suojassa". 5-vuotiaat keräävät kolehdin. Messun jälkeen on mahdolista, että kirkon pihassa on palaoauto, mutta tämä ei ole vielä varmaa.

Brunssia varten ilmoittautuminen (henkilömäärä ja erikoisruokavaliot) emännälle **@** 23.9. mennessä.

TAPAHTUMIA:

To 11.10. klo 9-14 Taikuri Alfrendo 10-vuotis juhlakiertue koululla.

To 11.10. klo 18 KYMPPISYNTTÄRIT  (v. 08-synt.) srk-talossa. Vieraana taikuri Alfrendo. Tervetuloa koko perhe!

Lapsi- ja nuorisotyön ryhmien ohjaajana toimii nuorisotyönohjaaja Mirja Malinen.

Kerhotoiminta on maksutonta.

Nuorisotoimisto Seukulla srk-talossa, käynti alakerran oven kautta. Kirkkotie 1.

Yhteydenotot nuorisotyönohjaaja Mirja Malinen puh. 050 3038171, **@**

Linkkejä tutustumista varten:

Lasten ja nuorten kirkko, Nuori kirkko löytyy tästä.

Kivoja juttuja tytöille ja pojille löytyy jiipeenetistä.

Kun harmittaa apua löytyy http://www.nettitupu.fi/

Seuraavasta linkistä pääset sivustolle, jolla voit kirjoittaa luottamuksellisesti vaitiolovelvollisille vapaaehtoisille aikuisille.Lasten ja Nuorten netti.

Kannattaa käydä tutustumassa myös  Lastenkirkko

Raamattua voit lukea tästä linkistä. Sivustolta löytyy monia eri kielisiä raamatunkäännöksiä.

Keiteleen seurakunnan lapsi -ja nuorisotyön lähetyskohde.
Lapsi -ja nuorisotyö tukee Pietarin katulapsityötä Kansan Raamattuseuran kautta.

Tukea Pietarin katulapsityölle maksaessanne osoite on:
KRS, lähettäjäpiirit, PL 48
08101 LOHJA
Kansan Raamattuseuran lähettäjäpiiritili on IBAN: FI30 4006 1020 0090 19 BIC:ITELFIHH
viitenumeronne: 498515
(Viitenumero kertoo, kenen työhön tuki kohdistuu.)
Rahankeräyslupa 1.1.-2017 – 31.12.2021, luvan saaja: Kansan Raamattuseuran Säätiö sr. Myöntäjä: Poliisihallitus (3.11.2016), luvan numero: RA/2016/721 Toimeenpanoaika ja –alue: 1.1.2017 – 31.12.2021 koko Suomi, ei Ahvenanmaa. Kerätyt varat käytetään evankelioimis-, diakonia-, sielunhoito- ja koulutustyön, lapsi-, nuoriso-, opiskelija-ja eläkeläistyön sekä vankila- ja katulapsityön kustannuksiin kotimaassa ja ulkomailla vuosina 2017-2022.

Varhaisnuorisotyöstä vastaa nuorisotyönohjaaja Mirja Malinen.
Lisätietoja varhaisnuorisotyöstä, tapahtumista ja lapsi- ja nuorisotyön lähetystyökohteesta saa Mirjalta puh. 050 303 8171.
Sähköposti: **@**.

pdf liite