Tytöt ja pojat

ARMOA 2017! -Koululaisesitys 8.2.2017

Kiisi Isotalo

VARHAISNUORISOTYÖ

Kerho/muu toiminta tytöille ja pojille

SEUKKU on lasten ja nuorten oma kokoontumispaikka
seurakuntatalon alakerrassa, käynti alaovesta.
Olet tervetullut mukaan toimintaan, kerhoihin, tapahtumiin, retkille ja leireille! Kerhotoiminta on maksutonta. Yhdessä on hyvä olla....

HUOM! Koulujen lomaviikolla ei kokoontumisia!

Sivun alla olevista linkeistä löydät monenlaista tietoa, käy kurkkaamassa!

Katso myös facebook!

HUOM, SYYSLOMAVIIKOLLA 42  EI TOIMINTAA!

MUKAVAA LOMAA KAIKILLE!

VUONNA 2017 LUTERILAISESSA KIRKOSSA VIETETÄÄN REFORMAATION 500 V. MERKKIVUOTTA.

Iltapäiväkerho

Yheistyössä Keiteleen kunnan kanssa järjestettävä koululaisten iltapäiväkerho kokoontuu kunnan nuorisotiloissa maanantaista perjantaihin klo 12.00-16.30 välisenä aikana. Iltapäiväkerhotoiminta tukee lapsen tunne-elämän kehitystä ja edistää lapsen hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä ennaltaehkäisten lapsen syrjäytymistä. Seurakunnan nuorisotyönohjaaja työskentelee ip-kerhossa tiistaisin klo 12.00-16.30.                                Kerhon päiväohjelmaan kuuluu mm. yhteispelejä, liikuntaa, leikkejä, askarteluja, retkiä sekä tiistaisin hartaus Mirjan pitämänä. Iltapäiväkerhon vastuuhenkilönä toimii Anne Laukkanen.

KERHOT/MUU TOIMINTA

Tiistai

Kokkikerho 5-7 lk tytöille ja pojille, parillinen viikko klo 17.30-19.30, alkaen 19.9. Huom! Ilmoittautumiset Mirjalle ja mahdolliset allergiatiedot 15.9. mennessä sähköpostilla tai viestillä, kiitos.
Kerhossa tehdään yhdessä pienissä ryhmissä ruokaa ja leivotaan toiveita kuunnellen.

Keskiviikko

Tyttökerho 3-4 lk klo 15.00-16.30, alkaen 20.9.
Kerhossa erilaista toimintaa, yhteispelejä, musiikkia, toiveita.

Varkki-ilta 4-7 lk tytöille ja pojille klo 17-19.
Illan aikana on mahdollisuus pelata erilaisia pelejä, kuunnella musiikkia, näytellä halutessaan, kokkailla ja pitää hauskaa yhdessä.

To 26.10. Koululaiskonsertti, esiintyjänä Pekka Laukkarinen duo.

To 26.10. klo 18 Kymppisynttärit (v.2007 syntyneille ja läheisille) srk-talossa.  Vieraana Pekka Laukkarinen duo.

Lapsi- ja nuorisotyön ryhmien ohjaajana toimii nuorisotyönohjaaja Mirja Malinen.

Kerhotoiminta on maksutonta.

Nuorisotoimisto Seukulla srk-talossa, käynti alakerran oven kautta. Kirkkotie 1.

Yhteydenotot nuorisotyönohjaaja Mirja Malinen puh. 050-3038171, **@**

Linkkejä tutustumista varten:

Lasten ja nuorten kirkko, Nuori kirkko löytyy tästä.

Kivoja juttuja tytöille ja pojille löytyy jiipeenetistä.

Kun harmittaa apua löytyy http://www.nettitupu.fi/

Seuraavasta linkistä pääset sivustolle, jolla voit kirjoittaa luottamuksellisesti vaitiolovelvollisille vapaaehtoisille aikuisille.Lasten ja Nuorten netti.

Kannattaa käydä tutustumassa myös  Lastenkirkko

Raamattua voit lukea tästä linkistä. Sivustolta löytyy monia eri kielisiä raamatunkäännöksiä.

Keiteleen seurakunnan lapsi -ja nuorisotyön lähetyskohde.
Lapsi -ja nuorisotyö tukee Pietarin katulapsityötä Kansan Raamattuseuran kautta.

Tukea Pietarin katulapsityölle maksaessanne osoite on:
KRS, lähettäjäpiirit, PL 48
08101 LOHJA
Kansan Raamattuseuran lähettäjäpiiritili on IBAN: FI30 4006 1020 0090 19 BIC:ITELFIHH
viitenumeronne: 498515
(Viitenumero kertoo, kenen työhön tuki kohdistuu.)
Rahankeräyslupa 1.1.-2017 – 31.12.2021, luvan saaja: Kansan Raamattuseuran Säätiö sr. Myöntäjä: Poliisihallitus (3.11.2016), luvan numero: RA/2016/721 Toimeenpanoaika ja –alue: 1.1.2017 – 31.12.2021 koko Suomi, ei Ahvenanmaa. Kerätyt varat käytetään evankelioimis-, diakonia-, sielunhoito- ja koulutustyön, lapsi-, nuoriso-, opiskelija-ja eläkeläistyön sekä vankila- ja katulapsityön kustannuksiin kotimaassa ja ulkomailla vuosina 2017-2022.

Varhaisnuorisotyöstä vastaa nuorisotyönohjaaja Mirja Malinen.
Lisätietoja varhaisnuorisotyöstä, tapahtumista ja lapsi- ja nuorisotyön lähetystyökohteesta saa Mirjalta puh. 050 303 8171.
Sähköposti: **@**.

pdf liite