Nuoret

kls Keitele liikuntahalli 29.9.2017

Hyväntekeväisyyskonsertti 7.4.2019

SEUKKU on nuorten oma kokoontumispaikka, joten tule rohkeasti mukaan toimintaan!  Seukulla nuorilla on mahdollisuus kokoontua yhteen mukavalla porukalla ja viettää hauskaa yhdessä!  Mahdollisuus  harrastaa erilaisia asioita mm. pelejä (biljardia, pingistä pienellä tai suurella joukolla (2-6 henkeä), jalkapalloa, jääkiekkoa, lautapelejä,  näppäryyspelejä, kokkaamista gospelmusiikkia, laulua, yhdessäoleilua, hiljentymistä. Bändisoittimet käytössä. Kulku alaoven kautta. Koulujen lomaviikolla ei kokoontumisia!

Mirjan virkistyslahjasta puolet eli 250 € on siirretty seurakunnan tilille, josta se on käytettävissä nuorten hyväksi tehtävään työhön. Lämpimät kiitokset kaikille lahjoittajille! Virkistävää kesää ja siunausta kaikille!

Linkkejä, jotka saattavat kiinnostaa sinua:

Nuorten netti Tarjoaa nuorille tietoa ja tukea erilaisissa elämäntilanteissa.
Nuori kirkko sinua varten, että nuoren ääni kuuluisi.
http://www.nettitupu.fi/ Apu löytyy kun harmittaa.
https://www.changemaker.fi/yhteystiedot/ On nuorten vaikuttamiskanava.
Raamattu Sivustolta löytyy eri kielisiä Raamatunkäännöksiä.
Uskovat nuoret On valtakunnallinen toimija.

Nuorisotoimisto Seukulla srk-talossa, käynti alakerran oven kautta. Kirkkotie 1.

Lapsi-ja nuorisotyön lähetyskohde.
Lapsi -ja nuorisotyö tukee Pietarin katulapsityötä Kansan Raamattuseuran kautta.
Tukea Pietarin katulapsityölle maksaessanne osoite on:
KRS, lähettäjäpiirit, PL 48
08101 LOHJA
Kansan Raamattuseuran lähettäjäpiiritili on IBAN: FI30 4006 1020 0090 19 BIC:ITELFIHH
viitenumeronne: 498515
(Viitenumero kertoo, kenen työhön tuki kohdistuu.)
Rahankeräyslupa 1.1.-2017 – 31.12.2021, luvan saaja: Kansan Raamattuseuran Säätiö sr. Myöntäjä: Poliisihallitus (3.11.2016), luvan numero: RA/2016/721 Toimeenpanoaika ja –alue: 1.1.2017 – 31.12.2021 koko Suomi, ei Ahvenanmaa. Kerätyt varat käytetään evankelioimis-, diakonia-, sielunhoito- ja koulutustyön, lapsi-, nuoriso-, opiskelija-ja eläkeläistyön sekä vankila- ja katulapsityön kustannuksiin kotimaassa ja ulkomailla vuosina 2017-2022.