Nuoret

kls Keitele liikuntahalli 29.9.2017

Rippikoulupotretti 2018

SEUKKU on nuorten oma kokoontumispaikka, joten tule rohkeasti mukaan toimintaan!  Seukulla nuorilla on mahdollisuus kokoontua yhteen mukavalla porukalla ja viettää hauskaa yhdessä!  Mahdollisuus  harrastaa erilaisia asioita mm. pelejä (biljardia, pingistä pienellä tai suurella joukolla (2-6 henkeä), jalkapalloa, jääkiekkoa, lautapelejä,  näppäryyspelejä, kokkaamista gospelmusiikkia, laulua, yhdessäoleilua, hiljentymistä. Bändisoittimet käytössä. Kulku alaoven kautta. Koulujen lomaviikolla ei kokoontumisia!

Ota rohkeasti yhteyttä Mirjaan  mieltä arkarruttavissa asioissa!

Puh.(myös WhatsApp) 050 3038171, **@**

Katso myös facebook!

KEITELEEN SEURAKUNNAN NUORISOTYÖN VIIKKOTOIMINTAA SEUKULLA 2019

VIIKOT 11-18 JA TAPAHTUMAT 28.5. SAAKKA

TIISTAISIN

17.00-19.00 Kokkikerho tytöille ja pojille 7 lk, parillinen viikko, 30.4.saakka.

KESKIVIIKKOISIN

17.00-19.00 Varkki tytöille ja pojille 7 lk 24.4.saakka.

* Mukavaa yhdessä olemista ja tekemistä toiveita kuunnellen. Erilaisia pelejä, tule testaamaan. Aina löytyy pelikaveri!

PERJANTAISIN

Isoskoulutukset  perjantaisin klo 15.15 alkaen seuraavasti:

11.1., 15.2., 22.2., 5.3., 15.3., 12.4., 10.5.

Rippikoululaiset su 31.3.klo 18 Tuomasmessu kirkossa. Rukouspöytien valmistelua isos/rippikoululaisryhmä klo 16.00 alkaen kirkossa.

HUOM! Pe 12.4. klo 17.45-20.00 Rippikoululaisten nuortenilta srk-talossa. Käynti yläoven kautta.

Pe 10.5.klo 19-21 Nuortenilta 7 lk. -vanh.nuorille Seukulla. Käynti alakerran kautta.

KONSERTIT/TAPAHTUMAT/MUUT

Su 7.4. klo 14 Hyväntekeväisyyskonsertti kirkossa Keiteleen seurakunnan lapsi- ja nuorisotyön Lähetyskohteen, Pietarin katulasten ja seurakunnan nuorisotyön hyväksi. Esiintyjinä Karita Heinonen, Konsta Lindi, haitari, Siskotrio Päivi&Satu&Jaana, säestää Rudolf Cerc. Ohjelma 10 €. Tervetuloa!

La 13.4.klo 10 alkaen Nuorten karjalanpiirakkamyyjäiset Keiteleen srk:n lapsi- ja nuorisotyön lähetyskohteen, Pietarin katulasten hyväksi K-Market Reimarin edessä. Tervetuloa!

La 27.4.klo 12 alkaen Toiminnalliset Mirjan läksiäiset. Tervetuloa kaikki nykyiset ja entiset partiolaiset mukaan! Klo 18 -19 Partiomessuharjoitus kirkossa, ”Yhteiset muistelot”, Nuotiolla makkaraa, laulua ja naurua… Yökirkko ja YöSeukku klo 22-08. Yöpyessä varaathan mukaan makuualustan + makuupussin tms.+ henkilökohtaiset varusteet.

Su 28.4. klo 10 Partiomessu kirkossa, säestää Bändi. Messun jälkeen ruokailu ja kahvit srk-talossa. Ilmoittautumiset ja ruoka-aineallergiat pelkästään sähköpostilla seurakunnan emäntä Jaana Huttuselle to 18.4.klo 16 mennessä **@**  Kiitos.

HUOM! Ilmoittautumisen yhteydessä tieto osallistumispäivistä, ajoista ja ruokailuiden määristä:

Lauantai ja sunnuntai = Koko aika + ruokailut

Lauantai klo _____ - klo _____ = Ruokailut x

Sunnuntai klo_____- klo _____ = Ruokailut x

Järj. Partiolaiset.

Katso www.keiteleenseurakunta.fi  ja facebook!

RETKET JA MATKAT

Seurakunnan nuorten matkat ja retket ovat mukavia irtiottoja arjen ja opiskelupaineiden keskellä. Lähde mukaan yksin tai kaverin kanssa. Reissatessa saat uusia kokemuksia ja ystäviä! Matkaamme lähelle ja kauas erilaisiin nuorten kristillisiin tapahtumiin.

Linkkejä, jotka saattavat kiinnostaa sinua:

Nuorten netti Tarjoaa nuorille tietoa ja tukea erilaisissa elämäntilanteissa.
Nuori kirkko sinua varten, että nuoren ääni kuuluisi.
http://www.nettitupu.fi/ Apu löytyy kun harmittaa.
https://www.changemaker.fi/yhteystiedot/ On nuorten vaikuttamiskanava.
Raamattu Sivustolta löytyy eri kielisiä Raamatunkäännöksiä.
Uskovat nuoret On valtakunnallinen toimija.
Rukouspalvelu On myös nuoria varten.

Nuorisotoimisto Seukulla srk-talossa, käynti alakerran oven kautta. Kirkkotie 1.

Yhteydenotot nuorisotyönohjaaja Mirja Malinen puh. 050-3038171, **@**

Lapsi-ja nuorisotyön lähetyskohde.
Lapsi -ja nuorisotyö tukee Pietarin katulapsityötä Kansan Raamattuseuran kautta.
Tukea Pietarin katulapsityölle maksaessanne osoite on:
KRS, lähettäjäpiirit, PL 48
08101 LOHJA
Kansan Raamattuseuran lähettäjäpiiritili on IBAN: FI30 4006 1020 0090 19 BIC:ITELFIHH
viitenumeronne: 498515
(Viitenumero kertoo, kenen työhön tuki kohdistuu.)
Rahankeräyslupa 1.1.-2017 – 31.12.2021, luvan saaja: Kansan Raamattuseuran Säätiö sr. Myöntäjä: Poliisihallitus (3.11.2016), luvan numero: RA/2016/721 Toimeenpanoaika ja –alue: 1.1.2017 – 31.12.2021 koko Suomi, ei Ahvenanmaa. Kerätyt varat käytetään evankelioimis-, diakonia-, sielunhoito- ja koulutustyön, lapsi-, nuoriso-, opiskelija-ja eläkeläistyön sekä vankila- ja katulapsityön kustannuksiin kotimaassa ja ulkomailla vuosina 2017-2022.

Nuorisotyöstä vastaa nuorisotyönohjaaja Mirja Malinen.
Lisätietoja nuorisotyöstä ja lapsi- ja nuorisotyön lähetystyökohteesta saa Mirjalta p. 050 303 8171.
Sähköposti: **@**

Katso kuukauden lähettikirje alla olevasta liitetiedostosta.