Seurakuntavaalit 2018

Seurakuntavaalien ehdokasasettelu päättyi maanantaina 17.9. Keiteleellä määräaikaan mennessä jätettiin kahden valitsijayhdistyksen ehdokaslistat.

Listoilla on ehdokkaita yhteensä 14, kun kirkkovaltuuston paikkaluku on 15. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Keiteleen seurakunnassa on sopuvaalit, eikä äänestystä tarvita.

Kirkkovaltuusto 2019-2022

Hintsala Kirsti
Ikäläinen Kirsi
Keränen Ella
Kokkonen Markus
Konttinen Teemu
Kukkonen Jouko
Muhos Virpi
Mykkänen Marita
Nuutinen Ari
Rönnmark Martti
Saastamoinen Oiva
Salonen Hanna-Maija
Savolainen Pekka
Tirkkonen Mirja

Vaalilautakunnan on Kirkon vaalijärjestyksen mukaan vielä vahvistettava vaalin tulos marraskuussa seurakuntavaalien päättymisen jälkeen, vaikka vahvistaminen onkin pelkkä muodollisuus.

Ennakkoäänestys ulkopaikkakuntalaisille

Kirkon vaalijärjestyksen mukaan ennakkoäänestysmahdollisuus on kuitenkin järjestettävä alueella työskenteleville tai asuville ulkopaikkakuntalaisille. He voivat äänestää ennakkoon omien seurakuntiensa ehdokkaita 6.–10.11.2018 kello 9.00–18.00 Keiteleen kirkkoherranvirastossa.