Hallinto

Seurakunnan ylintä päätösvaltaa käyttää kirkkovaltuusto, johon kuuluu 15 seurakuntavaaleilla valittua valtuutettua. Kirkkovaltuuston tehtävänä on mm. vahvistaa veroprosentti, hyväksyä toiminta- ja taloussuunnitelma sekä edellisen vuoden tilinpäätös.

Kirkkovaltuusto päättää myös uusien virkojen perustamisesta ja kiinteän omaisuuden ostamisesta tai myymisestä.

Kirkkovaltuusto valitsee toimikautensa ensimmäisenä ja kolmantena vuonna kirkkoneuvoston, johon kuuluu 6 jäsentä.

Kirkkoneuvoston tehtävänä on

1. yleisesti johtaa seurakunnan toimintaa, edistää sen hengellistä elämää ja muutoinkin toimia seurakunnan tehtävän toteuttamiseksi;
  2. päättää kirkolliskokouksen määräämissä rajoissa kirkollisten kirjojen käyttöön ottamisesta;
  3. johtaa seurakunnan hallintoa sekä seurakunnan talouden ja omaisuuden hoitoa;
  4. huolehtia kirkkovaltuuston päätösten täytäntöönpanosta; ja
  5. valvoa seurakunnan etua, edustaa seurakuntaa sekä tehdä sen puolesta sopimukset ja muut oikeustoimet.
Luottamushenkilöt

Lue lisää