Musiikki

Antakaa Kristuksen sanan asua runsaana keskuudessanne. Opettakaa ja neuvokaa toisianne kaikella viisaudella ja laulakaa kiitollisin mielin Jumalalle psalmeja, ylistysvirsiä ja hengellisiä lauluja. Mitä teettekin, sanoin tai teoin, tehkää kaikki Herran Jeesuksen nimessä, kiittäen hänen kauttaan Jumalaa, Isäämme. (Kol. 3:16, 17)

Musiikkityön tehtävänä on vastata musiikkista seurakunnan jumalanpalveluksissa, kirkollisissa toimituksissa ja seurakunnan tilaisuuksissa. Musiikkityön tehtävään kuulu myös musiikkikasvatus, mikä läpäise kaikki seurakunnan työmuodot ja ikäluokat, koska musikaalisuuden kehittäminen on ihmisen elämän mittainen mahdollisuus.  Musiikkitoiminta/ kasvatus seurakunnassa auttaa musiikkilisten taitojen kehittymisen lisäksi ymmärtämään musiikin JUMALAN LUOMISLAHJANA, uskon ilmentäjänä ja keskeisenä osana kirkon jumalapalveluselämää.  Musiikin avulla voidaan tukea ihmisen kokonaisvaltaista kehitystä ja hyvinvointia.

***

Vakituinen kanttori on virkavapaalla. Tehtäviä hoitaa pääsääntöisesti MuM Elisa Kajava. Hänet tavoittaa numerosta 040 766 6192 tai sähköpostitse **@**.