Tulevia tapahtumia

Jumalanpalvelukset voidaan kesäkuun alusta toteuttaa seurakunnan ollessa kirkossa läsnä. Valtioneuvoston ohjeiden mukaan jumalanpalveluksiin voi osallistua yli 50 henkeä edellyttäen, että niissä noudatetaan viranomaisohjeita tilaisuuksien turvallisesta järjestämisestä. Vähintään 1,5 metrin turvaväleihin suhteutettuna kirkkotilassa voi olla enintään 80 henkilöä.

Su 12.7. klo 10 Messu kirkossa. Kolehti raamatunkäännöstyöhön kuuden kieliryhmän parissa Afrikassa ja Aasiassa / Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys ry.  Sirpa Toppinen, Elisa Kajava.

Su 19.7. klo 10 Sanajumalanpalvelus kirkossa.  Kolehti teologian opiskelijoiden pastoraaliseen koulutukseen ja luterilaisen uskonkäsityksen ja identiteetin vahvistamiseen Suomen Teologisen Instituutin kautta.  Sirpa Toppinen, Aino Nissinen.

Su 26.7. klo 10 Sanajumalanpalvelus. Konfirmaatio klo 12 ja klo 14. Kolehti oman seurakunnan diakoniatyölle.  Oiva Malinen, Elisa Kajava.

Jumalanpalveluksia voi toistaiseksi seurata suoratoistona ja myöhemmin myös tallenteina seurakunnan facebookseinältä.