Lapsi joulupaketin kanssa. Operaatio Joulun lapsi –keräys Romanian, Moldovan ja Viron lapsille  Kokoa oma lahjalaatikkosi ja tuo se Seurakuntatalolle 20.11. mennessä. Laatikoita ja pakkausohjeet saatavana Seurakuntatalolta tai Helluntaiseurakunnan kirpputorilta. Yhteyshenkilö Johanna Konttinen 050 3038176 www.joulunlapsi.fi.

Tulevia tapahtumia

Koronarajoitusten voimassa ollessa valtioneuvoston ohjeiden mukaan jumalanpalveluksia ja muita seurakunnan tilaisuuksia voidaan järjestää edellyttäen, että niissä noudatetaan viranomaisohjeita tilaisuuksien turvallisesta järjestämisestä. Vähintään 1,5 metrin turvaväleihin suhteutettuna kirkkotilassa voi olla paikalla enintään 80 henkilöä ja seurakuntatalon saleissa enintään 40 henkilöä.

Ke 25.11. klo 9.30-12 Mummon Kammari srk-talossa
klo 18  Raamattupiiri srk-talossa

Su 29.11. klo 10 Messu kirkossa. 1. adventtisunnuntai.  Kolehti pakolaisten auttamiseen mm. tukemalla toimeentulon hankkimista ja tarjoamalla lapsille mahdollisuuksia palata kouluun Kirkon Ulkomaanavun kautta.
klo 11.30 - 12.30 Kirkkokuoron harjoitukset kirkossa
klo 13 Seurat srk- talossa, Esikoiset ry

Ti 1.12. klo 18.30 Raamattu- ja rukoupiiri srk -talossa.

Ke 2.12. klo 9.30-12 Mummon Kammari srk -talossa.

To 3.12. klo 10 Perhekerho srk -talossa. Jouluruokailu srk -talon yläkerrassa. Pikku paketti halutessa mukaan.
Klo 13 Omaishoitajat kokoontuvat Vanhustentalojen kerhohuonessa.

Pe 4.12. klo 9 Koululaiset kunniakäynti sankarihaudoilla.

Su 6.12 Itsenäisyyspäivä klo 10 Sanajumalanpalvelus kirkossa, Pastori Timo Jokela. Kolehti kolmen veteraanijärjestön hengelliseen työhön Veteraanivastuu ry:n kautta. Itsenäisyys juhla kirkossa jonka jälkeen kunniakäynti sankarihaudoilla ja kahvitarjoilu srk- talossa.

Jumalanpalveluksia voi seurata suoratoistona ja kahden viikon ajan myös tallenteina seurakunnan youtubekanavalta tai  facebookseinältä.

Kirkkoherranviraston palvelut siirtyvät 1.1.2021 Ylä-Savon seurakuntayhtymän Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisterille sekä hautauspalveluiden toimistoille Iisalmeen. Toimistot tarjoavat jatkossa perhejuhlien kuten häiden ja kasteen sekä hautajaisten järjestämiseen liittyvät palvelut. Lisätietoa saat tästä.