Tulevia tapahtumia

Jumalanpalvelukset voidaan kesäkuun alusta toteuttaa seurakunnan ollessa kirkossa läsnä. Valtioneuvoston ohjeiden mukaan jumalanpalveluksiin voi osallistua yli 50 henkeä edellyttäen, että niissä noudatetaan viranomaisohjeita tilaisuuksien turvallisesta järjestämisestä. Vähintään 1,5 metrin turvaväleihin suhteutettuna kirkkotilassa voi olla enintään 80 henkilöä.

Ti 15.9. klo 18.30  Raamattu- ja rukouspiiri srk- talossa

Ke 16.9. klo 9.30- 12 Mummon Kammari srk- talossa
klo 18  Raamattupiiri srk- talossa

Su 20.9. klo 10  Messu kirkossa. Kolehti kirkolliseen työhön suomalaisten parissa ulkomailla ja kansainväliseen diakoniaan Suomen satamissa Suomen Merimieskirkko ry:n kautta.  Sirpa Toppinen, Elisa Kajava.
klo 11.30 -12.30 kirkkokuoron harjoitukset kirkossa

Ma 21.9. klo 18  Hyvän Sanoman ilta srk- talossa.  Mukana Jouko Kauhanen Suomen Raamattuopistosta.  Illan aihe: "Ahdistaako usko?"  Kahvit.

Ke 23.9. klo 9.30- 12 Mummon Kammari srk- talossa
klo 18  Raamattupiiri srk- talossa

To 24.9. klo 10  Perhekerho srk- talossa
klo 13  Omaishoitajat kokoontuvat Vanhustentalon kerhohuoneeessa

Jumalanpalveluksia voi toistaiseksi seurata suoratoistona ja myöhemmin myös tallenteina seurakunnan facebookseinältä.