Tytöt ja pojat

Sompala-leirin leikit kesäkuussa 2018

Pekka Laukkarinen duo koululaiskonsertti 14.3.2019

VARHAISNUORISOTYÖ

Kerho/muu toiminta tytöille ja pojille

SEUKKU on lasten ja nuorten oma kokoontumispaikka srk-
talon alakerrassa, käynti alaovesta. Olet tervetullut mukaan viikkotoimintaan sekä retkille ja leireille! Seukulla on mahdollisuus pelata biljardia, pingistä pienellä tai suurella joukolla (esim.2-6 henkeä), jalkapallopelejä, lautapelejä, voi askarrella ja harrastaa luovasti monenlaista. Joskus kokkaillaan yhdessä. Bändisoittimet tarvittaessa käytössä. Tytöt ja pojat saavat itse ehdottaa tekemiseen liittyviä toiveita.Yhdessä on hyvä olla ...

Kerhotoiminta on maksutonta. Käy kurkkaamassa myös alla olevista linkeistä, löydät monenlaista tietoa kirkon toiminnasta!

Toiminta on toistaiseksi tauolla, koska viranhaltijaa ei ole.

Linkkejä tutustumista varten:

Lastenkirkko.fi tuo iloa ja ajateltavaa 3-8-vuotiaille.
Lastenkirkko toteutetaan niin, että se on merkityksellinen lapsille. Ohjelmaideoita mietitään ja testataan lasten kanssa. Lastenkirkko etsii lasten kanssa vastauksia elämän suuriin kysymyksiin. Lastenkirkko.fi toimii parhaiten, kun aikuiset ja lapset tutkivat sivustoa yhdessä.

Kun harmittaa apua löytyy http://www.nettitupu.fi/

Seuraavasta linkistä pääset sivustolle, jolla voit kirjoittaa luottamuksellisesti vaitiolovelvollisille vapaaehtoisille aikuisille. Lasten ja Nuorten netti.

Raamattua voit lukea tästä linkistä. Sivustolta löytyy monia eri kielisiä raamatunkäännöksiä.

Keiteleen seurakunnan lapsi -ja nuorisotyön lähetyskohde.
Lapsi -ja nuorisotyö tukee Pietarin katulapsityötä Kansan Raamattuseuran kautta.

Tukea Pietarin katulapsityölle maksaessanne osoite on:
KRS, lähettäjäpiirit, PL 48
08101 LOHJA
Kansan Raamattuseuran lähettäjäpiiritili on IBAN: FI30 4006 1020 0090 19 BIC:ITELFIHH
viitenumeronne: 498515
(Viitenumero kertoo, kenen työhön tuki kohdistuu.)
Rahankeräyslupa 1.1.-2017 – 31.12.2021, luvan saaja: Kansan Raamattuseuran Säätiö sr. Myöntäjä: Poliisihallitus (3.11.2016), luvan numero: RA/2016/721 Toimeenpanoaika ja –alue: 1.1.2017 – 31.12.2021 koko Suomi, ei Ahvenanmaa. Kerätyt varat käytetään evankelioimis-, diakonia-, sielunhoito- ja koulutustyön, lapsi-, nuoriso-, opiskelija-ja eläkeläistyön sekä vankila- ja katulapsityön kustannuksiin kotimaassa ja ulkomailla vuosina 2017-2022.

Nuorisotyönohjaajan virka on toistaiseksi täyttämättä.