Lapsi joulupaketin kanssa. Operaatio Joulun lapsi –keräys Romanian, Moldovan ja Viron lapsille  Kokoa oma lahjalaatikkosi ja tuo se Seurakuntatalolle 20.11. mennessä. Laatikoita ja pakkausohjeet saatavana Seurakuntatalolta tai Helluntaiseurakunnan kirpputorilta. Yhteyshenkilö Johanna Konttinen 050 3038176 www.joulunlapsi.fi.

Koronapandemian vaikutus seurakunnan toimintaan.

Tulethan paikalle vain terveenä, pidäthän huolta hyvästä käsihygieniasta ja 1,5 metrin turvavälistä (saman perheen jäsenet poislukien).

Kirkossa ja seurakuntatalossa järjestettäviin tilaisuuksiin osallistuvien enimmäismäärät vähintään 1,5 metrin turvavälillä ovat

• kirkko 80 henkilöä

• seurakuntasali, koko ala 40 henkilöä

• seurakuntasali, pienempi puoli 15 henkilöä

• seurakuntasali, isompi puoli 25 henkilöä

JUMALANPALVELUS

Jumalanpalvelukset voidaan toteuttaa kirkossa seurakunnan läsnä ollessa. Jumalanpalveluksissa voidaan viettää myös ehtoollista. Jumalanpalveluksiin saa osallistua yli 50 henkeä edellyttäen, että kirkossa noudatetaan viranomaisohjeita tilaisuuksien turvallisesta järjestämisestä. Vähintään 1,5 metrin turvavälit huomioiden jumalanpalveluksiin voi osallistua kirkkotilassa enintään 80 henkilöä.

Jumalanpalveluksia voi seurata suorana myös seurakunnan youtubekanavalta ja/tai facebookseinältä.

KIRKOLLISET TOIMITUKSET

Kaste, hautaan siunaaminen ja vihkiminen hoidetaan toistaiseksi poikkeusjärjestelyin. Toimituksissa voi olla paikalla kirkossa enintään 80 ihmistä ja seurakuntatalossa enintään 40 ihmistä.

Toimituksen jälkeen perheen mahdollisesti järjestämä kastejuhla, hääjuhla tai muistotilaisuus ovat yksityistilaisuuksia. Aluehallintovirastot suosittelevat, että tilaisuuksissa noudatetaan edelleen THL:n ja OKM:n 21.9.2020 antamaa ohjetta koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Katso ohje tästä linkistä. Seurakunnan työntekijät eivät osallistu näihin tilaisuuksiin koronarajoitusten voimassa ollessa.

Toimitusvaraukset kirkkoherranviraston kautta puh. 050 303 2008.