Seurakunnan normaalia viikkotoimintaa ja yleisö-tilaisuuksia ei ole poikkeusolojen aikana 13.4. saakka.

JUMALANPALVELUS

Jumalanpalvelukset toimitetaan, mutta ilman kirkkovieraita. Tallennamme jumalanpalvelukset youtubeen seurakunnan kanavalle ja facebookseinälle katsottavaksi ja kuunneltavaksi.

Jumalanpalveluksia muista seurakunnista voi seurata tv:stä, radiosta ja verkossa. Verkossa olevia jumalanpalveluksia löytyy mm. osoitteesta evl.fi/verkkokirkko/jumalanpalvelukset.

Esirukouspyyntöjä voi jättää sähköpostilla tai puhelimitse.

KIRKKO ON AUKI

Kirkko on auki yksityistä hiljentymistä varten sunnuntaina klo 11-13.

SIELUNHOITO JA DIAKONIA

Henkilökohtaiseen sielunhoitoon ja yksityiseen ehtoollisenviettoon on mahdollisuus, yhteystiedot kirkkoherra, puh. 050 303 8170 ja diakonissa, puh. 050 303 8176. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@evl.fi.

Voit ottaa yhteyttä myös kirkon keskusteluapuun: Palveleva puhelin 0400 22 11 80, avoinna joka ilta klo 18 - 24. Ks. myös: kirkonkeskusteluapua.fi.

KIRKOLLISET TOIMITUKSET

Kaste, hautaan siunaaminen ja vihkiminen hoidetaan toistaiseksi poikkeusjärjestelyin, sillä toimituksissa voi olla paikalla seurakunnan työntekijöiden lisäksi enintään 10 ihmistä.

Piispojen 18.3. tarkentamassa ohjeistuksessa yleisenä rajana pysyy edelleen rajoitus kymmeneen osanottajaan. Hautaan siunaamisissa voivat pastoraalisista syistä kuitenkin olla läsnä vainajan kaikkein lähimmät omaiset, vaikka tämä ylittäisikin annetun 10 henkilön rajan.

Yleisrajoituksen perusteena on piispojen ohjeen mukaan vakava tartuntatautitilanne ja pyrkimys hillitä koronaviruksen leviämistä, mikä voi olla vaarallinen erityisesti vanhuksille ja riskiryhmiin kuuluville.

Toimitusvaraukset kirkkoherranviraston kautta puh. 050 303 2008.

Virrentekijän kanssa saamme edelleen rukoilla:

“Suo, Herra, toivon kynttilöiden loistaa,
tyyneksi, lämpimäksi liekki luo.
Valaiset pimeän, voit pelot poistaa.
Jää keskellemme, Kristus, rauha tuo!”
Virsi 600:3)