Kädet muodostavat sydämen.

Aikuisille

Täältä löydät lisätietoa seurakuntamme tarjoamasta toiminnasta aikuisille. Tule mukaan!

Mummon Kammari

Mummon Kammari kokoontuu seurakuntatalossa keskiviikkoisin kello 9.30-12. Tarjolla on kahvit, leppoisaa yhdessäoloa, virsilaulua, tietovisoja ja päivän uutisia.

Omaishoitajien vertaistukiryhmä

Ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa Vanhustentalojen kerhohuoneessa, Äyräpääntie 11.

Vertaistukiryhmään voivat osallistua kaikki omaistaan hoitavat. Ryhmässä kahvitellaan ja keskustellaan itse kullekin ajankohtaisista aiheista. Ryhmässä käy myös vierailijoita. Ryhmän taustavoimina ovat kunta, seurakunta ja SPR Keiteleen osasto.

Sururyhmä

Ryhmä kokoontuu syyskaudella. Aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin. Sururyhmässä jaetaan toisten osallistujien kanssa suruun liittyviä tunteita, ajatuksia ja kokemuksia. Ryhmään voi osallistua vaikka läheisen kuolemasta on jo kulunut aikaa.

Itsemurhan tehneiden läheisten sururyhmä järjestetään Iisalmen rovastikunnan alueella yhteisesti.

Raamattupiirit

Raamattu- ja rukouspiiri kokoontuu seurakuntatalossa tiistaisin kello 18.30-20.

Raamattupiiri kokoontuu seurakuntatalossa keskiviikkoisin kello 18-19.30. Yhteyshenkilö Erkki Kahila, 0400 672547