Info ja asiointi 

Keiteleen seurakunta

Osoite: Kirkkotie 1, 72601 Keitele.
Sähköpostiosoite: keiteleen.seurakunta@evl.fi.

 

Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisteri 

Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisterissä sekä Hautauspalveluiden toimistolla voi asioida henkilökohtaisesti vain ajanvarauksella.
Asiointiajan voi sopia puhelimitse. Koronapandemian vuoksi asiointi tulisi hoitaa pääsääntöisesti puhelimitse, sähköpostitse ja verkkopalveluita hyödyntämällä. Sähköisten palveluiden käyttöön annetaan neuvontaa puhelimitse. Aukioloajat 9-15 ma-pe.

Puhelinnumero: ☎ 044 7335 202Linkki avautuu uudessa välilehdessä.
Sähköpostiosoite: ylasavon.virkatodistukset@evl.fi.
Osoite: Ilvolankatu 14 b, 74100 Iisalmi. 

Perhejuhlien kuten kasteen, rippijuhlien ja häiden järjestämiseen liittyvissä asioissa sinua palvelee Ylä-Savon seurakuntayhtymän seurakuntien yhteinen Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisteri. Sieltä voit varata papin ja tarvittaessa kanttorin, tehdä mahdollisen tilan vuokrauksen sekä saada tietoa perhejuhliin liittyen. 

Jäsenrekisteriin ja kirkonkirjoihin liittyvät asiat kuten Avioliiton esteiden tutkinta, Virkatodistukset ja sukuselvitykset, sekä Kirkkoon liittyminen ja eroaminen kuuluvat myös Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisterin palveluihin.  

► Siirry tästä Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisterin palveluihin ja katso myös toimistojen poikkeukselliset aukioloajat (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän verkkosivuille)Linkki avautuu uudessa välilehdessä.

Hautauspalvelut 

Puhelinnumero: ☎ 044 7335 201Linkki avautuu uudessa välilehdessä.
Sähköpostiosoite: ylasavon.hautausluvat@evl.fi.
Osoite: Ilvolankatu 14 b, 74100 Iisalmi. 

Hautajaisten järjestämisessä sinua palvelee Ylä-Savon seurakuntayhtymän yhteinen Hautauspalveluiden toimisto. Asioidessa sovitaan mm. hautajaisten käytännön järjestelyistä kuten papin, kanttorin ja tilan varauksesta ja hautaukseen liittyvistä asioista. 

► Siirry tästä Hautauspalveluiden sivuille ja tarkista myös toimitojen poikkeukselliset aukioloajat (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän verkkosivuille).Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Diakonia

Diakonissa Johanna Konttinen.
Puhelinnumero: ☎ 050 303 8176.
Sähköpostiosoite: johanna.konttinen@evl.fi.

Voit ottaa yhteyttä diakoniatyöntekijään, kun haluat puhua asioista jonkun kanssa luottamuksellisesti, haluat osallistua vapaaehtoistoimintaan, tarvitset tukea vaikeuksissasi tai taloudellista apua, esim. ruoka-apua. 

Laskutustiedot ja laskutusosoite

► Siirry laskutustietoihin ja laskutusosoitteeseen tästä (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän verkkosivuille).Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Asioi verkossa

► Tee avioliiton esteiden tutkinta tästä (Siirryt linkistä valtakunnalliseen esteidentutkinta.fi -sivustoon).Linkki avautuu uudessa välilehdessä

 

► Tilaa virkatodistus verkosta (Siirryt tilaavirkatodistus.fi -sivustoon)Linkki avautuu uudessa välilehdessäLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Palvelu on tarkoitettu yksityishenkilöille. Palvelu käyttää suojattua yhteyttä. Tunnistautumista varten tarvitset pankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Palvelu on valtakunnallinen. 

► Tilaa virkatodistus verkkolomakkeella (Siirryt evl.fi -sivustoonLinkki avautuu uudessa välilehdessäLinkki avautuu uudessa välilehdessä). Palvelu on tarkoitettu organisaatiotilaajille esim. pankeille, asianajotoimistoille. Kun olet täyttänyt ja lähettänyt verkkolomakkeen, se ohjautuu Ylä-Savon seurakuntayhtymän Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisteriin.

Laskutustiedot 

► Laskutusosoite (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän sivuille).Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Ota yhteyttä

► Ota yhteyttä seurakuntaan lähettämällä viesti