Keiteleen kirkon alttari.

Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Sunnuntaisin ja pyhäpäivinä kirkon kellot kutsuvat jumalanpalvelukseen. Pyhäpäivän jumalanpalvelus on seurakunnan yhteinen juhla ja kohtaamispaikka, jossa Jumala itse puhuu meille ja me hänelle. Jumalanpalvelus on seurakunnan elämän keskus. Sunnuntai on kristityille viikon ensimmäinen päivä, joka muistuttaa Jeesuksen ylösnousemuksesta.

Kirkossa on joka pyhä klo 10 joko messu tai sanajumalanpalvelus. Jumalanpalvelukset lähetetään suoratoistona seurakunnan Youtube -kanavalla ja/tai seurakunnan Facebook-seinällä.

Jumalanpalvelusten lisäksi seurakunnassamme järjestetään paljon muuta uskonelämän hoitamista tukevaa toimintaa. On raamattu- ja rukouspiirejä, hyvän sanoman iltoja, raamattutunteja, seuroja, musiikkitilaisuuksia jne.
Tule rohkeasti mukaan kuulemaan, osallistumaan, keskustelemaan ja oppimaan. Liity yhteiseen lauluun, rukoukseen ja siunaukseen.

Jumalanpalvelukset YouTubessa

Jumalanpalvelukset striimataan joka sunnuntai ja pyhäpäivä. Ne ovat katsottavissa myös tallenteena kahden viikon ajan.

Keiteleen seurakunnan YouTube -kanava (Siirryt linkistä YouTube -videopalveluun)Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Seurat

Kuka tahansa seurakuntalainen voi järjestää kotonaan seurat ja kutsua mukaan ystäviä, tuttuja, seurakuntalaisia, kyläläisiä ja naapureita. Ne voivat olla perheseurat, muistoseurat, ystävänpäiväseurat, syntymäpäiväseurat, pihaseurat, mökkiseurat, lauluseurat tai ihan vaan tavalliset seurat. Aina löytyy hyviä syitä pitää seurat. Moni on kokenut, että seuroista jää hyvä ja siunattu olo. Seuroissa lauletaan virsiä ja kuunnellaan puheita. Seurojen yhteydessä on myös hyvä mahdollisuus ajatusten vaihdolle kahvikupin äärellä.

Keitele rukoilee

”Keitele rukoilee” –tilaisuuksia pidetään joka kuukauden kolmantena tiistai-iltana vuoron perään seurakuntatalossa ja Helluntaiseurakunnan rukoushuoneessa.

Raamattuopetus

Raamatun tunteminen evankeliumin perusasioiden taustana ja hengellisen kasvun pohjana on tärkeää. Raamattua tutkimalla ja opiskelemalla on mahdollisuus saada tietoa sen sisällöstä.  Mm. raamattutuntien, muun raamattu- ja katekismusopetuksen, hyvän sanoman iltojen ym. tilaisuuksien välityksellä voit saada oman hengellisen elämäsi rakennustarpeita, kokea kristittyjen välistä yhteyttä ja saada Jumalan siunausta elämääsi.