Kirkkotie 1 , 72601 Keitele

Keiteleen seurakuntatalo lintuperspektiivistä.

Keiteleen seurakuntatalo

Keiteleen seurakuntatalossa sijaitsevat seuraavat toimitilat

• Seurakuntasali
  • Kerhotila
  • Nuorisotila
  • Kahvihuone
  • Päiväkerhotila
  • Diakoniatoimisto
  • Kirkkoherranvirasto

Seurakuntasalissa on istumapaikkoja lähes kahdelle sadalle henkilölle. Ruokailuastiasto noin 150 henkilölle.

Tiloja vuokrataan erilaisiin tilaisuuksiin muun muassa perhejuhlia, muistotilaisuuksia, vihkimisiä, hääjuhlia, syntymäpäiväjuhlia  ja ristiäisiä varten

Kaikki tilan varaukset hoidetaan Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisterissä (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän sivustoon).

Tilojen palveluhinnasto (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän sivustoon).

Parkkipaikka seurakuntatalon edustalla.

Kirkkotie 1, 72601 Keitele

Päiväkerho 5-v

Seurakunnan päiväkerho on kirkon varhaiskasvatusta 3-5-vuotiaille lapsille. Päiväkerhossa lapsi saa kristillistä opetusta ja kasvtusta ikävaiheeseensa soveltuvalla tavalla.

Kirkkotie 1, 72601 Keitele

Mummon Kammari

Mummon Kammarissa on tarjolla virkistävää seuraa,hyvää kahvia ja yhdessä luotua ohjelmaa.Tule mukaan!