Raamattupiiri

ke 20.1. kello 18.00 - ke 20.1. kello 19.30
Seurakuntatalo

Apostolien tekojen kirjaa lukemalla tutustutaan Paavalin ja muiden kristittyjen elämään.

Raamattupiiri kokoontuu keskiviikkoiltaisin ja on avoin kaikille kiinnostuneille. Raamattupiirin vetäjänä toimii Erkki Kahila ja yleensä mukana on 5-10 henkilöä.

Tällä hetkellä tutkinnan alla ovat Apostolien teot Uudesta Testamentista. Ensimmäisten kristittyjen seikkailut ovat mielenkiintoista luettavaa.

Seurakunnan tapahtumissa on syytä käyttää hengityssuojainta, noudattaa 1-2 metrin turvavälejä, sekä huolehtia hyvästä käsihygieniasta. Noudatamme Itä-Suomen aluehallintoviraston antamia kokoontumisrajoituksia.