Omaishoitajien vertaistukiryhmä

to 21.1. kello 13.00 - to 21.1. kello 14.30
Vanhustentalojen kerhohuone, Äyräpääntie 11

Tule virkistymään ja voimaantumaan rentoon ryhmään.

Omaishoitajien vertaistukiryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa.

Ryhmään voi osallistua kaikki omaistaan hoitavat, ei haittaa vaikka omainen olisi jo pois kotihoidosta.

Ryhmässä kahvitellaan ja keskustellaan itse kullekin ryhmäläiselle ajankohtaisista aiheista. Ryhmässä käy myös silloin tällöin vierailijoita.

Pirjo Qvick Keiteleen kunnasta, Johanna Konttinen Keiteleen seurakunnasta ja Kaisa Raatikainen Suomen Punaisen Ristin Keiteleen osastosta ovat mukana ryhmätoiminnassa.

Torstaina 21.1. vaihdetaan joulutauon jälkeen kuulumisia ja vietetään yhdessä mukavaa iltapäivää. Tapahtuma on maksuton.

Seurakunnan tapahtumissa on syytä käyttää hengityssuojainta, noudattaa 1-2 metrin turvavälejä, sekä huolehtia hyvästä käsihygieniasta. Noudatamme Itä-Suomen aluehallintoviraston antamia kokoontumisrajoituksia.