Kuvassa on Jeesus, kolme opetuslasta ja sadanpäällikkö
Keiteleen kirkko (Kirkossa osallistujamäärä enintään 20 henkilöä)

Kolmas sunnuntai Loppiaisesta aiheenaan "Jeesus herättää uskon".

Jeesuksen julkinen toiminta on alkanut. Opettamalla ihmisiä ja parantamalla sairaita Jeesus ilmaisee jumalallisen kirkkautensa. Hänen ihmetekonsa ja niiden ihmisten todistukset, jotka ovat saaneet tuntea hänen voimansa, herättävät kansallisuudesta riippumatta uskon häneen auttajana ja Vapahtajana.

Voit seurata jumalanpalvelusta suoratoistona YouTube-kanavaltamme (pääset kanavalle tästä linkistä) tai katsoa tallenteena facebook-seinältämme (pääset facebookiin tästä linkistä).

Seurakunnan tapahtumissa on syytä käyttää hengityssuojainta, noudattaa 1-2 metrin turvavälejä, sekä huolehtia hyvästä käsihygieniasta. Noudatamme Itä-Suomen aluehallintoviraston antamia kokoontumisrajoituksia.

Mark. 1:29–39

Synagogasta he menivät suoraan Simonin ja Andreaksen kotiin. Jaakob ja Johannes olivat mukana. Simonin anoppi makasi kuumeessa, ja hänestä kerrottiin heti Jeesukselle. Jeesus meni hänen luokseen, otti häntä kädestä ja auttoi hänet jalkeille. Kuume lähti naisesta, ja hän alkoi palvella vieraitaan.
    Illalla, auringonlaskun jälkeen Jeesuksen luo tuotiin kaikki sairaat ja pahojen henkien vaivaamat. Koko kaupunki oli kerääntynyt oven edustalle. Hän paransi useita erilaisten tautien vaivaamia ja ajoi ulos monia pahoja henkiä. Hän ei antanut henkien puhua, koska ne tunsivat hänet.
    Varhain aamulla, kun vielä oli pimeä, Jeesus nousi ja lähti ulos. Hän meni paikkaan, jossa hän sai olla yksin, ja rukoili siellä. Simon ja hänen toverinsa riensivät etsimään Jeesusta ja löysivät hänet. He sanoivat hänelle: ”Kaikki etsivät sinua.” Mutta Jeesus sanoi: ”Me lähdemme nyt täältä ja menemme naapurikyliin. Minun on saarnattava sielläkin, sitä vartenhan minä täällä olen.” Niin hän lähti ja kiersi kaikkialla Galileassa, saarnasi synagogissa ja karkotti pahoja henkiä.