Raamattupiiri

ke 27.1. kello 18.00 - 19.30
Seurakuntatalo (Osallistujamäärä enintään 50 henkilöä)

Apostolien tekojen kirjaa lukemalla tutustutaan Paavalin ja muiden kristittyjen elämään.

Raamattupiiri kokoontuu keskiviikkoiltaisin ja on avoin kaikille kiinnostuneille. Raamattupiirin vetäjänä toimii Erkki Kahila ja yleensä mukana on 5-10 henkilöä.

Tällä hetkellä tutkinnan alla ovat Apostolien teot Uudesta Testamentista. Ensimmäisten kristittyjen seikkailut ovat mielenkiintoista luettavaa.

Seurakunnan tapahtumissa on syytä käyttää hengityssuojainta, noudattaa 1-2 metrin turvavälejä, sekä huolehtia hyvästä käsihygieniasta. Noudatamme Itä-Suomen aluehallintoviraston antamia kokoontumisrajoituksia.