Informaatio-, tutustumis- ja kuulemistilaisuus kirkossa

ma 8.2. kello 18.00

Tilaisuudessa puhutaan Ylä-Savon seurakuntayhtymään liittymisen mukanaan tuomista muutoksista ja mahdollisuuksista sekä kirkkovaltuuston tekemästä aloitetteesta Nilakan seurakunnan perustamiseksi.

Keiteleen kirkossa järjestetään maanantaina 8.2.2021 klo 18 alkaen informaatio-, tutustumis- ja kuulemistilaisuus. Tilaisuuden aiheena on Keiteleen seurakunnan vuoden alussa tapahtunut liittyminen Ylä-Savon seurakuntayhtymään ja sen mukanaan tuomat muutokset. Samalla saadaan tutustua niihin Pielaveden seurakunnan työntekijöihin, jotka tulevat jo kuluvan vuoden aikana työskentelemään myös Keiteleen seurakunnassa. Toisena illan teemana on Keiteleen seurakunnan kirkkovaltuuston ja Pielaveden seurakuntaneuvoston viime vuoden puolella tekemät aloitteet Nilakan seurakunnan perustamisesta vuoden 2022 alusta lukien.

Noudatamme voimassa olevia koronaohjeita. Voitte halutessanne esittää kysymyksiä ja kommentteja etukäteen sähköpostilla keiteleen.seurakunta@evl.fi, oiva.malinen@evl.fi tai arto.penttinen@evl.fi.

Tilaisuus lähetetään suoratoistona seurakunnan YouTubekanavalla. Pääset seuraamaan tapahtumaa tästä linkistä.