Mummon Kammari

ke 3.3. kello 09.30 - 12.00
Seurakuntatalo (Osallistujamäärä enintään 40 henkilöä)

Mummon Kammarissa on tarjolla virkistävää seuraa,hyvää kahvia ja yhdessä luotua ohjelmaa.Tule mukaan!

Mummon Kammari kokoontuu keskiviikkoisin seurakuntatalossa. Kokoontumisissa kahvitellaan, lauletaan yhdessä, tietovisaillaan ja päivitetään tuoreimmat uutiset.

Tilaisuus on avoin kaikille, yleensä paikalla on kymmenkunta osallistujaa. Mukaan voi tulla itselle sopivaksi ajaksi, voi tulla ja lähteä oman aikataulun mukaan.

Vapaaehtoinen kahviraha kerätään seurakuntamme nimikkolähetin Pirkko Saidin työlle. Pirkko työskentelee Israelissa Lähetysyhdistys Kylväjän tehtävissä.

Seurakunnan tapahtumissa on syytä käyttää hengityssuojainta, noudattaa 1-2 metrin turvavälejä, sekä huolehtia hyvästä käsihygieniasta. Noudatamme Itä-Suomen aluehallintoviraston antamia kokoontumisrajoituksia.