Päiväkerho 5-v

ke 31.3. kello 09.00 - ke 31.3. kello 11.30

Seurakunnan päiväkerho on kirkon varhaiskasvatusta 3-5-vuotiaille lapsille. Päiväkerhossa lapsi saa kristillistä opetusta ja ksvatusta ikävaiheeseensa sopveltuvalla tavalla.

Päiväkerhot kokoontuvat seurakuntatalon päiväkerhohuoneessa 1,5-2,5 h kerrallaan. Kerhossa lapsi hiljentyy hartaudessa, leikkii, lulaa ja askartelee. Yhteislikeissä lapsi oppii sosiaalisia taitoja. Kerho on maksuton.

Seurakunnan tapahtumissa on syytä käyttää hengityssuojainta, noudattaa 1-2 metrin turvavälejä, sekä huolehtia hyvästä käsihygieniasta. Noudatamme Itä-Suomen aluehallintoviraston antamia kokoontumisrajoituksia.