Omaishoitajien vertaistukiryhmä

to 20.5. kello 13.00 - to 20.5. kello 14.30
Lossisaaren eteläpuolen laavu

Mennään yhdessä keväiselle laavuretkelle.

Omaishoitajien vertaistukiryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa.

Ryhmään voi osallistua kaikki omaistaan hoitavat, ei haittaa vaikka omainen olisi jo pois kotihoidosta.

Ryhmässä kahvitellaan ja keskustellaan itse kullekin ryhmäläiselle ajankohtaisista aiheista. Ryhmässä käy myös silloin tällöin vierailijoita.

Pirjo Qvick Keiteleen kunnasta, Johanna Konttinen Keiteleen seurakunnasta ja Kaisa Raatikainen Suomen Punaisen Ristin Keiteleen osastosta ovat mukana ryhmätoiminnassa.

Torstaina 20.5. on kevätretki Lossisaaren laavulle (kirkonkylän puoli). Tapahtuma on maksuton.

Seurakunnan tapahtumissa on syytä käyttää hengityssuojainta, noudattaa 1-2 metrin turvavälejä, sekä huolehtia hyvästä käsihygieniasta. Noudatamme Itä-Suomen aluehallintoviraston antamia kokoontumisrajoituksia.