Kahdeksankulmion sisällä on ympyrä, jossa on kolmio. Kolmion sisällä palava pensas, tähti, lippua kantava Karitsa ja kyyhkynen.
Keiteleen kirkko (Kirkossa riittävät turvavälit huomioiva laskennallinen osallistujamäärä 150 henkilöä)

Pyhän Kolminaisuuden päivä aiheenaan "Salattu Jumala". Messun toimittaa pastori Timo Jokela, kanttorina Minna Tissari.

Jo 1300 luvulta lähtien helluntain jälkeistä sunnuntaita on vietetty Pyhän Kolminaisuuden juhlana. Pyhäpäivän sanomassa kiteytyy kirkon opetus Jumalan kolmiyhteisyydestä. Pyhän Kolminaisuuden päivä on uskontunnustuksen päivä.

Raamatuntekstit puhuvat Jumalan salatusta olemuksesta, joka ylittää kaiken ihmisymmärryksen. Jumala on yksi, mutta hän on ilmoittanut meille itsensä Isänä, Poikana ja Pyhänä Henkenä. Hän vaikuttaa Luojana, Lunastajana ja Pyhittäjänä. Usko ei käsittele Jumalan olemusta tiedollisesti eritellen vaan ihmetellen, ylistäen ja hänen armotekojaan julistaen.

Voit seurata jumalanpalvelusta suoratoistona tai katsoa kahden viikon ajan tallenteena YouTube-kanavaltamme (pääset kanavalle tästä linkistä).

Matt. 28:16–20

Kaikki yksitoista opetuslasta lähtivät Galileaan ja nousivat vuorelle, minne Jeesus oli käskenyt heidän mennä. Kun he näkivät hänet, he kumarsivat häntä, joskin muutamat epäilivät. Jeesus tuli heidän luokseen ja puhui heille näin: ”Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti.”