Joulun Lapsi -lahjalaatikkokeräys

pe 29.10. kello 00.00

Jo perinteeksi tullut joululahjakeräys on alkanut. Tule mukaan tuomaan jouluiloa Romanian, Moldovan ja Viron vähävaraisille lapsille!

Operaatio Joulun Lapsi on vienyt kenkälaatikoihin pakattuja lahjoja maailman vähävaraisille lapsille jo 27 vuoden ajan. Suomesta kerätyt lahjat menevät Romanian, Moldovan ja Viron lapsille. Keiteleellä lahjakeräyksen järjestävät luterilainen seurakunta ja helluntaiseurakunta yhdessä.

Voit pakata oman lahjasi ja tuoda sen Seurakuntatalolle 19.11. mennessä. Lahjalaatikoita ja tarkemmat pakkausohjeet saat seurakuntatalolta arkiaamuisin klo 9-12, helluntaiseurakunnan kirpputorilta (avoinna ma ja ke 10-14, pe 10-17)  tai helluntaiseurakunnan rukoushuoneelta sovittaessa.

Laatikkoon suositellaan pakattavaksi kiva lelu, pitkähihainen ohut paita, pipo, käsineet, villasukat, palasaippua, hammasharja, hiusharja ja koulutarvikkeita. Tavarat tulee olla käyttämättömiä ja ehjiä.

Laatikoihin ei saa laittaa karkkia tai suklaata, hammastahnaa, shampoota tai voiteita, sotaan, väkivaltaan tai noituuteen viittaavia tavaroita, ruokaa, nesteitä, särkyvää, rahaa, linkkuveitsiä tai muita teräaseita.

Jos et voi koota Joulun Lapsi -keräykseen omaa pakettia, mutta haluat kuitenkin osallistua, niin voit tuoda vaikkapa villasukat, lelun tai hammasharjan seurakuntatalolle tai helluntaiseurakunnan rukoushuoneelle/ kirpputorille. Tuodut lahjoitukset pakataan mukaan lahjalaatikoihin.

Joulunlapsi –keräyksen nettisivuilla www.joulunlapsi.fi voit myös lahjoittaa rahaa esimerkiksi lahjalaatikoiden pakkaamiseen ja kuljetuskuluihin. Nettisivuilta löytyy lisää tietoa keräyksestä ja mm. videoita iloisista lahjojen saajista.

Tule mukaan kokoamaan oma lahjasi Itä-Euroopan lapsille.

Lisätietoja Johanna Konttinen 050 303 8176