Messu ja Keiteleen seurakunnan 150-vuotisjuhla. Kahvitarjoilu.

Keiteleen kirkko

3. adventtisunnuntai aiheenaan "Tehkää tie kuninkaalle". Messussa saarnaa rovasti Oiva Malinen. Kanttorina Kaarina Saastamoinen.

Päivän raamatullinen keskushenkilö on Johannes Kastaja. Hänen kehotuksensa katumukseen ja parannukseen koskee myös meitä. Johannes viittaa Jumalan Karitsaan, joka kantaa koko maailman synnin. Saamme tunnustaa syntimme luottaen Kristuksessa annettuun pelastukseen. Tämä on pääasia jouluun valmistautumisessa – joulupaastossa.

Johannes oli merkki siitä, että profeettojen ennustukset olivat täyttymässä: Vapahtaja oli pian tuleva. Kristuksen toiminnassa toteutuivat pelastuksen ajan merkit, ja samoin hän tulee yhä uudelleen sanassa ja sakramenteissa seurakuntansa keskelle pelastuksen lahjat mukanaan.

Keiteleen seurakunnan Youtube-kanava