Uutislistaukseen

Ruutukaappaus Keiteleen verkkosivujen etusivusta.

Keiteleen seurakunnan verkkosivut ovat uusiutuneet

11.1.2021 12.55

Keiteleen seurakunnan verkkosivut ovat uusiutuneet. Uusilla sivuilla seurakunnan toiminta ja tapahtumat ovat pääroolissa ja sivut on luotu käyttäjää ajatellen.

Seurakunnan sivut on rakennettu niin, että seurakunnan tapahtumat ja säännöllinen toiminta nousee mahdollisimman hyvin esille. Etusivuilta löytyy esimerkiksi tapahtumakalenteri, jossa on esillä aina kuusi tulevaa tapahtumaa sekä viikon jumalanpalvelukset.  Sivujen kautta pääsee helposti seuramaan Keiteleen seurakunnan striimattuja jumalanpalveluksia ja tapahtumia. 

Sivuilta löytyy tietoa muun muassa perhejuhlista, kirkollisista juhlista, seurakunnan auttamispalveluista ja seurakunnan tuoreimmat uutiset. Lisäksi löytyy linkkejä ja vinkkejä koko kirkon yhteisiin verkkopalveluihin. 

Info ja asiointi –osiosta löytyvät palveluyhteystiedot perhejuhlien, kuten kasteiden, häiden ja hautajaisten järjestämiseen sekä linkit erilaisten todistusten ja selvitysten saamiseksi. Näitä palveluita tarjoaa nyt Ylä-Savon seurakuntayhtymän palvelutoimisto ja aluekeskusrekisteri sekä Hautauspalvelut.  

Verkkosivuilla kerrotaan selkeästi myös mahdollisten koronarajoitusten tuomista muutoksista tapahtumiin sekä muuhun seurakunnan toimintaan. 

Keiteleen seurakunnan verkkosivu-uudistuksessa otettiin käyttöön Lukkari-julkaisujärjestelmä, joka on suunniteltu seurakuntalaisten tarpeita ajatellen. Samaa julkaisujärjestelmää käyttävät kaikki Ylä-Savon seurakuntayhtymän seurakunnat ja lukuisat seurakunnat ympäri Suomen.   

Verkkosivuja voi käyttää helposti niin mobiili- kuin pöytälaitteillakin, ja ne löytyvät tutusta osoitteesta www.keiteleenseurakunta.fi 

Lisätietoa:  

Ylä-Savon seurakuntayhtymän viestintäpalvelut: tiedottaja Maria Ojanperä, 044 7335 250