Uutislistaukseen

Pöydällä ruusukimppu, etualalla tehdään allekirjoitusta dokumenttiin.

Keiteleen seurakunnan kirkkoherranvirasto on lopettanut toimintansa 31.12.2020

13.1.2021 09.56

Keiteleen seurakunnan kirkkoherranvirasto suljettiin vuoden päättyessä mutta seurakunnan muu toiminta jatkuu normaalisti.  

Keiteleen seurakuntatalolla autetaan tarvittaessa mm. hautajaisiin liittyvissä järjestelyissä maanantaisin ja tiistaisin klo 9-12. 

Kirkkoherran viraston palvelut kuten papin, kanttorin ja tilojen varaukset siirtyivät Ylä-Savon seurakuntayhtymän yhteisiin toimistoihin Iisalmeen. 

Perhejuhliin, kuten kasteeseen ja häihin liittyvät varaukset tehdään Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisterin toimistosta. Hautajaisiin liittyvät varaukset ja järjestelyt sovitaan seurakuntayhtymän Hautauspalveluiden toimiston kanssa, joka hoitaa  myös haudanhoitosopimukset. Palvelut ovat saatavilla puhelimitse, sähköpostitse ja verkkopalveluita hyödyntämällä. Sitten kun koronapandemia hellittää, toimistoissa voi asioida myös henkilökohtaisesti Iisalmen seurakuntatalolla.  

Ylä-Savon seurakuntayhtymän toimistojen palvelut ja yhteistiedot löytyvät osoitteesta ylasavonseurakunnat.fi/info-ja-asiointi(Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän sivustoon).

Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisteri 

Puhelinnumero: ☎ 044 7335 202Linkki avautuu uudessa välilehdessä.
Sähköpostiosoite: ylasavon.virkatodistukset@evl.fi.
Osoite: Ilvolankatu 14 b, 74100 Iisalmi. 

Perhejuhlien kuten kasteen, rippijuhlien ja häiden järjestämiseen liittyvissä asioissa sinua palvelee Ylä-Savon seurakuntayhtymän seurakuntien yhteinen Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisteri. Sieltä voit varata papin ja tarvittaessa kanttorin, tehdä mahdollisen tilan vuokrauksen sekä saada tietoa perhejuhliin liittyen. 

Jäsenrekisteriin ja kirkonkirjoihin liittyvät asiat kuten Avioliiton esteiden tutkinta, Virkatodistukset ja sukuselvitykset, sekä Kirkkoon liittyminen ja eroaminen kuuluvat myös Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisterin palveluihin.  

► Siirry tästä Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisterin palveluihin ja katso myös toimistojen poikkeukselliset aukioloajat (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän verkkosivuille)Linkki avautuu uudessa välilehdessä.

Hautauspalvelut 

Puhelinnumero: ☎ 044 7335 201Linkki avautuu uudessa välilehdessä.
Sähköpostiosoite: ylasavon.hautausluvat@evl.fi.
Osoite: Ilvolankatu 14 b, 74100 Iisalmi. 

Hautajaisten järjestämisessä sinua palvelee Ylä-Savon seurakuntayhtymän yhteinen Hautauspalveluiden toimisto. Asioidessa sovitaan mm. hautajaisten käytännön järjestelyistä kuten papin, kanttorin ja tilan varauksesta ja hautaukseen liittyvistä asioista. 

► Siirry tästä Hautauspalveluiden sivuille ja tarkista myös toimitojen poikkeukselliset aukioloajat (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän verkkosivuille).Linkki avautuu uudessa välilehdessä