Uutislistaukseen

Piispa Jari Jolkkonen kuvattuna kirkon penkissä, valo tulvii kuvassa. Piispa Jari Jolkkonen Kuva: Kuopion ev.lut. seurakunnat/Tuija Hyttinen

Piispa Jari Jolkkonen vierailee Keiteleellä perjantaina 19.2.2021

15.2.2021 09.42

Vierailun aikana piispa tapaa seurakunnan henkilöstöä ja luottamushenkilöitä, osallistuu Keiteleen ja Pielaveden seurakuntia koskevaan kuulemistilaisuuteen ja vierailee paikallisilla lypsy- ja lihakarjatiloilla. Kuulemistilaisuuteen voi lähettää kysymyksiä etukäteen tai tulemalla paikanpäälle.

Kuopion hiippakunnan piispa Jari Jolkkonen vierailee Keiteleen seurakunnassa perjantaina 19.2.2021. Vierailun aikana piispa tapaa seurakunnan työntekijöitä ja luottamushenkilöitä. Yhteisissä neuvotteluissa keskustellaan seurakunnan nykytilanteesta ja tulevaisuuden näkymistä.

Yleinen kuulemistilaisuus on osa vierailua

Osana vierailua järjestetään Keiteleen ja Pielaveden seurakuntien yhdistymishanketta koskeva yleinen kuulemistilaisuus. Tilaisuus pidetään Keiteleen kirkossa perjantaina 19.2. klo 16.00. Piispalle voi esittää kysymyksiä paikan päällä tilaisuudessa tai etukäteen sähköpostilla simo.parni@evl.fi. Kysymyksiä voi lähettää etukäteen myös seurakunnan verkkosivujen kautta tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Kuulemistilaisuus striimataan Keiteleen seurakunnan YouTube –kanavalle (Siirryt linkistä Keiteleen seurakunnan YouTube -kanavalle)Linkki avautuu uudessa välilehdessä.

Piispa vierailee myös paikallisilla lypsy- ja lihakarjatiloilla

Vierailun aikana piispa Jari Jolkkonen vierailee myös maataloustuottajien luona. Tarkoituksena on vierailla karjatilalla sekä lypsykarjatilalla. ”Piispantarkastuksiin ja vierailuihin kuuluu aina myös vierailuja esimerkiksi yrityksissä. Lihan ja maidon tuotannosta virinneen keskustelun takia pidän arvokkaana mahdollisuutta vierailla lypsy- ja karjatiloilla”, piispa Jari Jolkkonen toteaa.

Lisätietoja: Piispan erityisavustaja Simo Parni, simo.parni@evl.fi / 044 7050 603