Risti golgatalla, jossa tuulessa leijuu käärinliinat.

Hiljaisen viikon ja pääsiäisen tapahtumat

17.3.2021 09.56

Tule hiljentymään kirkkoon tai nettilähetyksiä kotisohvalta. Siunattua hiljaista viikkoa ja pääsiäisen aikaa sinulle ja läheisillesi!

Hiljainen viikko ja pääsiäinen

Keiteleen seurakunnan jumalanpalvelukset striimataan seurakunnan YouTube-kanavalle ja julkaistaan tallenteena Facebookissa.

Keiteleen seurakunnan YouTube -kanavaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Keiteleen seurakunnan Facebook-kanavaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Palmusunnuntai 28.3.

10.00 Messu Keiteleen kirkossa

Hiljaisen viikon arkipäivien hartaushetket

Kaikkina hiljaisen viikon arkipäivinä seurakunnan YouTube -kanavalla julkaistaan hiljaisen viikon hartaushetki. Maanantaista torstaihin julkaistaan päivittäin myös Jeesuksen ristintie -niminen hartauskokonaisuus.

Kiirastorstai 1.4.

18.00 Kiirastorstai-illan messu Keiteleen kirkossa

Pitkäperjantai 2.4.

10.00 Pitkäperjantain sanajumalanpalvelus Keiteleen kirkossa

Pääsiäispäivä su 4.4.

10.00 Messu Keiteleen kirkossa

Toinen pääsiäispäivä 5.4.

10.00 Sanajumalanpalvelus Keiteleen kirkossa

Ylä-Savon seurakuntyhtymän pääisiäissivut

Ylä-Savon seurakuntayhtymän pääsiäissivulta löydät kaikki yhtymän seurakuntien pääsiäisenajan tapahtumat sekä muuta pääsiäiseen liittyvää sisältöä.

Ylä-Savon seurakuntayhtymän pääsiäissivut (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän sivuille)Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Koronainfo

• Ilmoitamme mahdollisista tapahtumamuutoksista verkkosivuillamme ja tässä uutisessa
  • Tilaisuukissa tulee kaikin käytettävissä olevin keinoin pyrkiä välttämään tartuntoja.
  • Tärkeää on hyvä käsihygienia ja vähintään 2 metrin turvaväli toisiin osallistujiin.
  • Toivomme kirkkovieraiden käyttävän maskia.

Osallistujamäärät

• Keiteleen kirkossa osallistujamäärä enintään 40 henkilöä

Sektorimalli

Sektorimallissa suuret kirkkotilat jaetaan erillisiin osastoihin, 20 hengen sektoreihin. Mallissa keskeistä on se, ettei eri sektoreiden välille synny kanssakäymistä, ne ovat etäällä toisistaan ja niihin kuljetaan oman sisäänkäynnin kautta. Ehtoollista jaetaan mallissa sektoreittain, siten ettei fyysisiä kontakteja synny.