Postiosoite PL 24

oiva.malinen@evl.fi

Työntekijöiden yhteystiedot aakkosittain

Palvelutoimisto

Toimistoilla ei valitettavasti voi asioida koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi. Asiointi tapahtuu puhelimitse, sähköpostitse ja verkkopalveluita hyödyntämällä. Sähköisten palveluiden käyttöön annetaan neuvontaa puhelimitse. Aukioloajat 9-15 ma-pe.

• Häät, kaste ja tilavaraukset. Papin, kanttorin ja seurakunnan tilan varaus, lisätietoja ja käytännön järjestelyt häihin ja kasteeseen liittyen.

Palvelut Iisalmen, Keiteleen, Lapinlahden, Pielaveden, Sonkajärven, Varpaisjärven seurakunnille.

Puhelinnumero: ☎ 044 7335 202.
Sähköpostiosoite: ylasavon.virkatodistukset@evl.fi.

Aluekeskusrekisteri

• Avioliiton esteiden tutkinta, virkatodistukset, sukuselvitykset- ja tutkimukset sekä kirkkoon liittyminen ja eroaminen.

Palvelut Iisalmen, Lapinlahden, Pielaveden, Sonkajärven, Varpaisjärven Keiteleen, Rautavaaran, Vieremän seurakunnille.

Puhelinnumero: ☎ 044 7335 202.
Sähköpostiosoite: ylasavon.virkatodistukset@evl.fi.
Käyntiosoite: Ilvolankatu 14b, 74100 Iisalmi.
► Verkkopalvelut (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän sivulle).

Hautauspalvelut

• Papin, kanttorin ja tilan varaus, käytännön järjestelyt, haudanhoitosopimukset ja hautapaikat.

Palvelut Iisalmen, Keiteleen, Lapinlahden, Pielaveden, Sonkajärven, Varpaisjärven seurakunnille.

Puhelinnumero: ☎ 044 7335 201.
Sähköpostiosoite: ylasavon.hautausluvat@evl.fi.
Käyntiosoite: Ilvolankatu 14b, 74100 Iisalmi.

Ylä-Savon seurakuntayhtymän hautauspalvelut (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurkuntayhtymän sivulle)

Ylä-Savon seurakuntayhtymän hallinnon toimisto

Puhelinnumero: ☎ 017 83351.
Sähköpostiosoite: ylasavon.seurakuntayhtyma@evl.fi.
Käyntiosoite: Riistakatu 11b. ► Toimiston sijainti.
Postiosoite: Ilvolankatu 14b, 74100 Iisalmi.

Laskutustiedot

Laskutustiedot ja laskutusosoite (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän sivulle).

Työntekijöiden yhteystiedot aakkosittain

Ylä-Savon seurakuntayhtymän hallinnon yhteystiedot löydät täältä (siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän sivuille)
Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisterin työntekijöiden yhteystiedot löydät täältä (siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtynmän sivuille)

Yhteystietojen haku

Voit hakea henkilön nimellä tai selata yhteystietolistaa. Voit myös selata yhteystietolistaa alla olevien aakkoslinkkien avulla. Klikkaamalla kirjainta pääset yhteystietolistassa kirjainta vastaavien sukunimien kohdalle.

H J K M S

Jaana Huttunen