Postiosoite PL 24

Oiva Malinen
oiva.malinen@evl.fi

Laskutustiedot

Laskutustiedot ja laskutusosoite (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän sivulle).Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Palvelut

Ilvolankatu 14b
74100  Iisalmi

Asiointi paikan päällä vain ajanvarauksella. Asiointi paikan päällä vain ajanvarauksella. Häät, kaste ja tilavaraukset,avioliiton esteiden tutkinta, virkatodistukset, sukuselvitykset- ja tutkimukset sekä kirkkoon liittyminen ja eroaminen.

Siirry Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisterin sivulle osoitteessa ylasavonseurakunnat.fi
Ilvolankatu 14b
74100  Iisalmi

Papin, kanttorin ja tilan varaus, käytännön järjestelyt, haudanhoitosopimukset ja hautapaikat.

Siirry Hautauspalveluiden sivulle osoitteessa ylasavonseurakunnat.fi

Yhteystietojen haku

Voit hakea henkilön nimellä tai selata yhteystietolistaa. Voit myös selata yhteystietolistaa alla olevien aakkoslinkkien avulla. Klikkaamalla kirjainta pääset yhteystietolistassa kirjainta vastaavien sukunimien kohdalle.

H J K M S

Jaana Huttunen